Chiptuning » BMW tuning » BMW 328i tuning » 2.8i 193 LE referencia

BMW 328i chiptuning 2.8 i 193 Ps 2000 Prémium Pro beállítás


BMW 328i remap a 200000 km-t futott 21 éves 193 lóerős 2.8 i vezérgépen, amely Szeged közeléből érkezett hozzánk tuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a csippelés haszna jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning folyamata alatt mértük, szóval a vezethetőség és pedálreakció javulása mellett analizálható a megjelenített dyno teszt. Kezdéskor a katalógusadathoz képest erőben 12% (-24 lóerő) elmaradást, nyomatékban 11% (-32Nm) elmaradást mértünk ezen a mai 21 éves BMW-n. Szóval, 193 Ps 280 NM specifikációhoz képest 169 lóerőt és 248 Nm-t igazolt a csiptuningunk előtt.bmw-3-as-sorozat-tuning-328i-193

BMW 328i specifikáció

Gyártmány: BMW
Típus: 328i
Kivitel: E46 – 1998 – 2005
Motor: 2.8i 193 LE
Katalógus teljesítmény: 193 LE
Katalógus nyomaték: 280 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
Motorvezérlő: Siemens/Continental MS42
Motorkód: 27529354
Alvázszám: WBABM510
Év: 2000
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Szívó-benzin
Innen érkezett: Szeged

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

bmw-3-as-sorozat-tuning-chiptuning-328i-193

Neked is pont ilyen BMW-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más BMW tuning kell? Akkor kezdd itt:
BMW tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a BMW-n

Az általunk javasolt, durvább igénybevételnél is üzembiztos chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: +2-8% LE
Prémium Pro forgatónyomaték: +2-8% NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos hirdet hegyesebb növekményeket, amiket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó alkatrész szintű meghibásodásokért csak Te fogsz fizetni.

Nézd meg fogyasztás kalkulátorunkban, hány forint megtakarításra számíthatsz szívó benzin tuningunkkal.

BMW 328i Tuning a Rigotech műhelyében

A tulaj tuning miatt érkezett Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne autója menetdinamikáján és előzési képességén. Elvárása egyúttal fogyasztás csökkenés , az erő jól érezhető fokozása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor garantálva az elvárható alacsony szervizköltségeket.

BMW 328i kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/bmw-3-as-sorozat/

Ilyen sokat futott autónál duplán oda kell figyelni egyrészt üzembiztonsági szempontból, másfelől: a kért eredmény is az elhasználódás miatt valamikor több finomítás alatt hozható. Ez egy öreg autó, viszont jobb esetben a kor nem kizáró ok, ha chiptuninggal szeretnénk javítani a menettulajdonságait, fogyasztását.
A 328i 193 Cv-s erőforrása szívóbenzineshez igazodva nem túl sok betervezett túlméretezéssel van megáldva, ezért a remap várható hozadéka csúcsteljesítményben nem túl sok. A motor javuló fogyasztás mellett kisebb mértékben chiptuningolható, az élettartam sérülése technológiánkkal kizárt. Szívómotoroknál mindig jobb pedálreakció, dinamikusabb működés kis fordulaton, néha jobb fogyasztás a reális cél a mechanikai adottságok miatt. – sosem a csúcsadatok növelése. Ezek, csak kis mértékben javulnak, néha gyári értéken maradnak.


A 2.8 i chippelés megrendelésekor tájékozódni kell milyen chippeshez mész, mert a tuningboxok megbízhatósága, haszna, költsége brutálisan eltérő!

Szeretett autód 193 lóerős motorjának és hajtásának megbízhatósága ellenére is brutálisan kinyírható egy rosszul megírt olcsó csiptuninggal vagy akármilyen BMW tuningbox telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, folyamata

A Rigotech-nél az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája kérésének megfelelő egyedi Prémium Pro chip tuning kivitelezése. Az elvárás szerinti motoroptimalizálás néha elsőre megvan a BMW futásteljesítményének és speciális kérések figyelembe vételével. Főleg fiatal autóknál vagy extrább kérések esetén nélkülözhetetlen a dyno teszt és műszeres kontroll.

A BMW tuning, Stage1 eredménye ezen a 2.8 i erőforráson: +5% (+8 LE) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +7% (+17 Nm) növekedésével . Az autót közös tesztkör után 177 lóerő és 265 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük László bizalmát és hogy a számtalan hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Szívó-benzin autóknál további javulás érdekében érdemes (de nem feltétlenül szükséges!) sport betétszűrőt alkalmazni mivel jó kiegészítője PPro szívó benzin tuningunknak.

BMW 328i 2.8 i 193 LE mérési diagram

Ritka, hogy két BMW teljesen egyforma és ugyan a tulajdonosok elvárásai néha közel állanak egymáshoz mégis jelentős a differencia köztük. Szóval minden egyes munkánk kimenete eltér, egyedül az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más durvábbra, megint más óvatosabbra számít. Valakinek elsődleges a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mennyire hozza az elvárásodat.

bmw-3-as-sorozat-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott kocsid maximális biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a fékpados mérések, motordiagnosztikai módszereink , egyedülálló együttműködési lehetőségeink garantálják. Sok ehhez hasonló BMW-t diagnosztizáltunk, chippeltünk az elmúlt több mint 22 évben és velük kapcsolatban több alkalommal bemutattuk eredményeinket, referenciáinkat.

#BMW #328i #tuning #i #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » BMW tuning » BMW 328i tuning » 2.8i 193 LE referencia

1 BMW 328i tuning 2.8 i 193 LE néhány referenciánk

  • BMW 328i tuning 2.8 i 193 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 BMW 2.8 i motor pár teljesítménymérésünk

  • BMW 2.8 i 193 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • BMW 2.8 i más teljesítményosztályú méréseink feltöltése folyamatban...

1.3 Néhány azonos motor: Bmw - Mini csoport 2.8 i teljesítménymérése

  • Bmw - Mini csoport 2.8 i 193 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Bmw - Mini csoport 2.8 i méréseink feltöltése folyamatban...

2 Még néhány BMW 2.8 i 193 LE tuning referenciák

  • BMW 2.8 i 193 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 BMW 2.8 i chiptuning referenciák

  • BMW 2.8 i chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 BMW 328i chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech BMW tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!