Válasz a kérdéseidre - Rigotech ügyfélszolgálat és tudásbázis

Kapcsold be a hangot! ● Ügyfélszolgálat: 30 / 227 12 27

 

Chiptuning árajánlat és más szolgáltatás árajánlat a Rigotechnél

Amit az árajánlatokról és ajánlatkérésről tudnod kell:

Árajánlatot, infót az autódról és a beállítási lehetőségekről, chiptuning árajánlat oldalunkon kérhetsz, – akár most azonnal. Kell majd a forgalmi engedély az autód pontos azonosításához. Kérdezünk még az autó előéletével, műszaki állapotával kapcsolatban, és várjuk kérdéseid, hogy milyen beállítást szeretnél, mi a célod, vagy épp milyen műszaki problémára keresel megoldást. Ha már ügyfelünk vagy, Rigotech-fiókodon keresztül pár kattintás az új autó felvitele az ajánlatkéréshez. Rigotech fiók infó: 1-es

Tudtad, hogy teljesen más módon kell optimalizálni egy kézi váltós autót, mint egy automatát? Vagy, hogy más eljárással módosítunk egy sokat futott autót, és megint más a technika, ha szeretsz tempósan vezetni? Vannak gyárilag alulméretezett modellek, ahol veszélyesek a régi tuning módszerek, és igen finoman kell kezelni a korszerű részecskeszűrős autók beállítását is.

Nekünk fontos az autód előélete, összeállítása: például a váltó kivitele, kora, a futott kilométer, a vezetési stílusod, elvárásod. Kizárólag ezek ismeretében lehetséges egy hosszútávon megbízható, biztonságos mégis erős, dinamikus, fiatalos, vagy épp a fogyasztáscsökkenést célzó egyedi Rigotech beállítást készíteni.

Ezek hiányában nem lehet megmondani, hogy milyen javulást lehet garantálni, ez mennyi időráfordítás és mennyibe kerül. Emiatt legyél nagyon kétkedő azokkal, akiknek elég az autód típusa és minden háttérismeret nélkül ígérnek 30 lóerőt 80 ezerért, mert nagyon könnyen bekerül a pumpa a küllők közé…

Nálunk az adataid elemzését követően az egyedi árajánlatod egy munkanapon belül kész és küldjük.

Köszönjük, hogy telefonon nem érdeklődsz chiptuning árajánlattal kapcsolatban, mert a fentiek megismerése és az egyedi ajánlatod összeállítása egy külön munkafolyamat.

Itt az ügyfélszolgálaton email cím, vagy rendszám alapján tudunk segíteni, tehát előfeltétel hogy legyen egy árajánlatkérésed, vagy már kész árajánlatod.

Köszönjük érdeklődésed, kérj infót az autódról a www.rigotech.hu oldalon!