Chiptuning cég választásnál, vagy tuningbox vétel előtt ezekre figyelj!

Lista előtt a TÉNYEK! 1000+ lerohadt autó, …

 • Az utóbbi években több mint 1000 (ezer!)
 • Csak az elmúlt 2 évben 50 új “cég” alakult, aki chiptuningot reklámoz
 • A hazai tuning hirdetők közel 300 helyről mondják neked, hogy
  • professzionális chiptuning
  • akciós, 29.000, 38.000 forinttól, sőt láttam már 15.000 forintos hirdetést,
  • a kedvencem: “Bármilyen autót megcsinálunk 1 óra alatt, fix. 40.000Ft!”
  • (Mi valamikor az érkező beállítás elemzésével, eredetiségének megállapításával sem végzünk 1 óra alatt, mert biztosra megyünk minden esetben! – ők a 2018-as BMW-t is lezavarják 60 perc alatt…- persze…)
 • Házhoz megyünk, megcsináljuk a benzinkúton, stb. Kevesebb mint 100.000 forint befektetéssel már beszerezhetők a hibás kínai klón eszközök, hibás, más autójára elkészített lopott beállítások, módosító szoftverek feltört változatai. A tuningban így még akkor is jó pénz van, ha valaki mindössze 20 ezerért kínálja, hiszen neki semmi sem volt drága, és semmilyen garanciát nem ad, nem is számonkérhető… MESSZE KERÜLD EZ EZEKET!

50 dolláros hulladékokkal kivégzik az autódat! A javítást te fogod kifizetni!

kess-klon-clone-jaf
chiptuning-akcio-oroszlány

Ellenőrző lista

10+1 szempont, ami eldönti, hogy az optimalizálás vagy tuning egy megtérülő befektetés vagy drága rémálom lesz. Ha én tuningcéget keresnék alapvető elvárásom, kérdésem lenne:

 • Teljesítménymérés: dokumentálják az autóm érkező adatait,
  • tudjam hogy jó vagy nem mielőtt a beállításhoz nyúlnak!
  • lássam a diagramon, hogy mit kaptam a pénzemért, milyen az eredmény
  • lássam a diagramon, ha extrém módon túlhúzták, és garantáltan károsodni fog később valami!
 • A cégnek milyen  valódi referenciái vannak, mit mondanak mások, így nem szédít el a marketing, vagy egy olcsó ígéret
 • Fontos lenne, hogy az autómhoz gyári eszközökkel nyúljanak, így nem lövik fel a Holdra a motorvezérlőmet, nem kell haza buszoznom…
 • Alapvető lenne, hogy vegyék figyelembe, amit kérek, az autóm sajátosságait, előéletét, így később sem ér meglepetés
 • figyelnék, hogy legyen legalább 5 ütős garanciájuk, ami engem véd
 • mielőtt fizetek, ki szeretném próbálni, hogy mit veszek
 • szeretném őket később is elérni, ha segítség kell
 • fontos lenne a jó hangulat, barátság
 • jó lenne, ha tapasztalt mérnök állítaná be és nem az én autómon kísérleteznének
 • fontos lenne, hogy ne lássam folyton az ár-akciós hirdetéseik, inkább elégedett, visszajáró ügyfelekkel legyen tele a műhelyük
 • fontos lenne a jó ár/érték arány – ami messze nem azonos azzal, hogy valami olcsóbb

Ha a 10+1 pontból valakit csak az ár érdekel nem lesz Rigotech beállítása. Ha te árérzékeny vagy, akkor javaslom inkább hagyd az autód gyári beállításon, a minőségi chiptuning NEM neked való! Kísérletezhetsz olcsó, akciós helyekkel, és utána a “kedvezmény” többszörösét elköltheted az autód javítására.

A minőségi munkának és a tudásnak értéke és eredménye van, a Rigotechnél erre számíts.

Amit a chiptuningon spórolsz, majd elköltöd javításra!

kess-klon-clone-jaf
chiptuning-akcio-olcso-chip

Ha az ajánlatunk máséhoz hasonlítod, ezekre figyelj

 • két autó, két kérés, két beállítás, két eredmény sosem egyforma, ezért eltérő árakat kapsz. Biztos, hogy nem az olcsóbb tuning a jobb!
 • mivel a műszaki tartalom nem egyforma, az eredmény sem lesz az, sem erőben, sem élettartamban!
 • mivel a másik cég nem a Rigotech, így más garanciákra, minőségre, szolgáltatásokra és hozzáállásra számíts.

Rajtunk kívül senki nem készít Rigotech beállítást, így az ’almát nem tudod összehasonlítani a körtével’.

Köszönöm, hogy nem hasonlítasz minket olyan akár régi tuningcégekhez, akik szerint a “füst az erő jele”, mert valójában a füst a rossz beállítás és hibás működés jele. Önmagában 20 év tapasztalat sem garancia, ha valaki nem követi a szakma újdonságait nem fejleszt.

Néhány jól felkészült és korrekt tuningcég mellett, a legtöbb youtube videoreferenciát és elégedett ügyfelet nálunk találod. Több mint 500 hozzád hasonló autós mondta már el véleményét 1998 óta munkánkról a youtube-on. Keress rá a Rigotech szóra és az autód gyártójára. Hallgasd meg, mit mondanak mások, kérj ajánlatot, nézd meg a saját autód lehetőségeit IDE kattintva!Kérj ajánlatot (ide kattintva),

mondd el mire van szükséged, mit szeretnél. Egy napon belül megkapod a Rigotech doksidat az autódról és amint van szabad helyünk, jöhetsz kipróbálni.

Ő nem érti, pedig milyen jó….

delphi-autocom-autodiagnosztika-obd

Chiptuning 20.000-ért, akciós 38.000, nyerj egyet ingyen…

Válaszom a fenti kérdésre: Mondok pár példát és megérted! Egy legálisan dolgozó szerviz, aki 300-500e+ áfa-ért vette azt a Delphit, és fizeti az éves 120-160+áfa frissítési díjat – eddig el tudott kérni 6-10e forintot egy motordiagnosztikáért, amit ezzel a géppel, a bejelentett alkalmazottja cégszerűen kiszámláz a munkára garanciát ad. Az eszköz biztonságos, az autóban nem okoz CAN hibát, stb. a szerviz kb. fenntartja magát.

Aztán jössz te, vagy más nem hivatalos szerviz aki megrendelitek ezt a hulladékot 25e forintért és az ügyfél több milliós autóján tesztelitek, a kínai silány illegális szemetet, az ügyfél felelősségére, 2e forintért végzett “diagnosztikával”. Ennek köszönhetően, aki legális és biztonságos műszerbe fektetett, hátrányba szorul, az ügyfél rosszul járhat.

A lefoglalt árúk közt nem csak Delphi-k vannak, hanem Kess, Ktag, Galetto, egyéb illegális chiptuning interfészek is, amiket azok használnak akik a fenti példával analóg módon a chiptuning piacot rombolják. A cikk szerint több mint 1000 autót amortizáltak le (csak amik nálunk kötöttek ki… akkor mennyi lehet a valós szám!?)

Hogy értsd: nálunk a Kessv2 (alapvető chiptuning interfész és szoftver) fullra aktivált legális gép nettó 9.000 eur az az 2.8 millió forint, + évente 450.000 forint a frissítési díj. Szemben ezzel a fenti példával összhangban, a sok “profi chiptuningos” megveszi ennek a kínai silány másolatát 200 dollárért, 58e forintért, és a cikk szerinti “hatékonysággal” szórakozik az ügyfelek autóival. “Chiptuning szolgáltatását” 20-50e forintért kínálja, mivel semmilyen befektetése nincs, cége nincs, képzettsége, tudása nincs, semmilyen garanciát nem ad. – és sajnos az látszik, hogy sokan bedőlnek ezeknek

Mi, akik legálisan és biztonságosan dolgozunk, az ilyenekkel kell az emberek fejében versenyezni, a “magas” árunkat megvédeni. Szerencsére egyre kevesebbet, mert amely autók még nem álltak meg a dilettáns tuningok miatt, szép számmal adják fel a harcot folyamatosan turbó, dpf, kuplung, egyéb problémákkal bár olykor kicsi később… Ha még bővebben érdekel, hány milliárdos kárt okoztok pl. a Delphi, KessV2 és egyéb műszerek fejlesztőinek, legálisan dolgozóknak, az ilyen illegális cuccokat használó dilettánsok, kóklerek itt találsz részleteket.

50.000-ért készült beállítás részlete – garantált turbó törés!

olcso-chiptuning-akcio
olcso-chiptuning-akcio-tqmap

A beállításba nem látsz bele, és hiába mutogatja a “mester” a vonalakat a monitoron, nem értesz hozzá…

1000+ hibásan érkező olcsó, akcióschiptuning-sérült autó diagnosztikája és beállításainak vizsgálata után több tízezer ilyen hibás mapot (fenti képekhez hasonló hibát okozó beállítási térképet) feltehetnék. A hibás működésnek, mechanikai meghibásodásoknak mindig kézzel fogható jó okuk van. Ez egy mérnöki terület. Szakirányú végzettségeken felül a legjobb előfizetéses szoftverek, adatbázisok, eszközök használata és a 20 év gyakorlat sem garantál mindig a gyárinál eredményesebb, erősebb beállítást!

Hála az állapotfelméréskor és a folyamat során végzett teljesítménymérésnek, kontrollnak a Rigotechnél látjuk az autód értékeinek alakulását. Ha nem hozható az elvárt eredmény, a számodra legjobb és legolcsóbb megoldással segítünk.

Köszönöm, hogy itt vagy

Gondolj bele: ha az akciós chiptuningot hirdető híján van a fenti jártasságoknak, eszközöknek, teljesítménymérő padnak, rutinnak, akkor vigasztaló-e számodra az alacsony ár a semmiért, vagy ami még rosszabb: az autód, a motor, a turbó, az életed kockáztatásáért!? Köszönöm figyelmed, örülök ha tudtam segíteni. Kérj ajánlatot az autódra tőlünk is! Üdvözlettel:

Tóth Richárd
tulajdonos ügyvezető
Rigotech Chiptuning

olcso-chiptuning-akcio-opel
olcso-chiptuning-akcio-teljesítménymérés

Nálunk a legjobb helyen vagy. Nézd meg a referenciáinkat, erősítsd meg a döntésed és gyere!

Rigotech, jó autóból tökéleteset!
chiptuning-ajanlat-ar-arajanlat

Már kaptam ajánlatot, tetszik és időpontot kérek!

 • foglalj időpontot
 • nézzük át együtt az autód
 • beszéljük meg, mit szeretnél
 • próbáld ki a Rigotech beállításod
 • elégedetten préselődj az ülésbe
 • spórolj a költségeiden
 • mutasd meg a barátaidnak!
facebook-rigotech-chiptuning
chiptunig-referencia

Referenciákért kattints:

Legutóbbi szakcikkeink:

Mit utál a magyar a chiptuningban? – a felmérés eredménye

Chiptuning ügyek... Megkérdeztük - elmondtátok Köszönjük a segítséged és válaszaid! Nem vagyok gondolatolvasó.Ezért csináltam egy kérdőívet, ahol a chiptuning témájába vágó kérdéseket tettem fel. Az egyik kérdés az volt, hogy "mit szeretsz az autózásban,...

Toyota OBD

Chiptuning Toyota/Lexus OBD-n keresztül, Magyarországon elsőként! Jelenleg az ország első és egyetlen OBD-n keresztül tuningolt Toyota/Lexus rendszere, Szekszárdon a Rigotechnél A Toyota féltve őrzött Denso rendszere elvesztette a szüzességét! - OBD-n keresztül...

Chiptuning traktorra később

Chiptuning traktorra is... ha nem tudod hogy működik, Máté a 9 éves srác elmagyarázza! Hihetetlen találkozás egy nem mindennapi 9 éves gyerekkel, aki minden szabadidejében a családi gazdaságban segít Chiptuning később. Jobb oldalon a srác hihetetlen! – saját magamra...

 

Cégadatok

Cégnév: Rigotech Bt.
Alapítva: 2001
Cégj.szám: 17 06 005140
Adószám: 21062393-1-17
Ügyvezető: Tóth Richárd
Cím: 7100 Szekszárd, Tartsay V.u.38 (McDonalds mellett)
Ügyfélszolgálat: 06 30 227 12 27

 

Nyitvatartás

(Érkezés kizárólag egyeztetett időpontra!)

Hétfő 10:00-17:00
Kedd-péntek 08:00-17:00
Szombat  egyeztetés szerint
Vasárnap zárva