Chiptuning referencia

Ügyfél: "Na, ez már referencia, nem amit a Facebookon a barátnők összehordanak, meg a kamu 'ügyfél vélemények'..."

Több mint 600 chiptuning referencia a Youtube-on

Ügyfeleinket néha megkérjük, néha ők ‘követelik’ a tesztkörön a chiptuning referencia videózást. Szívesen megosztják pozitív tapasztalataikat, valamint hogy korábban milyen volt az autó, mi volt a céljuk és a kb. 300 chiptuningot reklámozó cég közül miért a Rigotech mellett döntöttek. Elmondják még sokszor, hányadik autóval járnak már itt, mi a több éves tapasztalatuk, mennyit spóroltak az üzemanyagon.

chiptuning-referencia-youtube

Kiváló chiptuning referenciák, visszajelzések a Facebookon

Ügyfeleink szívesen elmesélik, milyen lett az autójuk, ehhez adják az arcukat, nevüket, lelkesedésüket. Ezek a valódi chiptuning referenciák. Gyere hozzánk Te is, nézzük át az autód, beszéljük meg, pontosan mit szeretnél, érjük el a célod!

chiptuning-referencia-facebook
chiptuning-ar-arajanlat-akcio
chiptuning-ar-arajanlat-akcio
chiptuning-ar-arajanlat-akcio

Google ügyfélértékelések, vélemények, chiptuning …

A Youtube videókat mi vesszük fel, vagy boldog ügyfelek küldik be, a forrás hitelessége garantált. Facebook esetén könnyen kibukik a kamu profil, ezért ütős, hiteles ha a valódi autós (nem a tuningcég tulajdonos összes barátnője) a nevét és véleményét adja referenciaként. Google esetében pillanatok alatt regisztrálható kamu fiók, és tele lehet szemetelni bármely cég értékeléseit. Emiatt én kevésbé adok erre a chiptuning referenciára. Nálunk szerencsére elsöprő többség a korrekt, némi leírást is adó, kiváló értékeléssel jutalmazó ügyfél. Nézd meg a kimagasló átlagot, és szöveges visszajelzéseket, adott esetben a válaszainkat!

Átléptük a 300 ajánlást, véleményt a Google rendszerében, nagyon köszönöm ez úton is ha megosztottad tapasztalataidat!

chiptuning-referencia-google

Tisztázzuk, a chiptuning referencia fogalmát:

Referenciát,chiptuning szolgáltatással elégedett ügyfél ad. Ehhez adja vagy a nevét, elérhetőségét, az arcát, a hangját. A referencia fontos ismérve, hogy beazonosítható a személy, aki adja. Ettől értékes egy referencia. Ezzel szemben NEM REFERENCIA: a honlapra kiírt, személytelen mesék sorozata, ahol maximum annyit tudunk az “íróról”, “forrásról” hogy ‘Jani’ …

KÉRLEK BENNETEKET, NE DŐŐŐŐLJETEK MÁR BE!!!

Egyes tuningcégekről vagy “tuningcégekről” és “referenciáikról”:
Gondolj bele. Én 20 éve vagyok a pályán. Nem Budapesten, hanem egy attól 150km-re levő kisvárosban. Mi lehet annak az oka, hogy alig tudunk chitpuningra időpontot adni, mert folyamatosan tele van a napárunk. Mindezt úgy, hogy semmilyen fizetett chiptuning hirdetésem nem fut és soha nem is futott igazán! Itt minőségi munka folyik, minden autóra rászánjuk az időt. Naponta nem csinálunk 3, max. 4 autónál többet. Ez nem futószalag. Arra ott van a gyár. Ez mérnöki munka, felelősséggel. Az említett cégek ha olyan jók, mint ahogy a “referenciákban a sok-sok elégedett ügyfél beszámol…” mégis mi szükség van havonta több százezer/millió forint elköltésére Google Adwords hirdetésre??!! Segítek: a kapkodásnak ára van. Füstölő, hibás beállítással fuldokló, küszködő autók. Eltömődött részecskeszűrők. Szétesett, felrobbant turbók, kikönyökölt hajtókarok, csúszó kuplungok, sérült kettős tömegű lendkerekek, … Na ezek után én sem ajánlanám a céget. És nem is mennék vissza a következő autómmal. Így marad a folyamatos hirdetés, mindig új emberek megszólítása.

Hozzánk, a Rigotech Chiptuning-hoz akkor mégis, hogy találnak ide amikor nincs Adwords kampányunk (semmilyen egyéb hirdetésünk sincs)? Hát úgy, hogy szétesett autók sincsenek. Vannak helyette: elégedett ügyfelek, akik büszkék arra, hogy az autójuk chiptuningja, bellítása a Rigotechnél készült, és ezt nem tartják titokban!

Kockázatok és mellékhatások

Gyakori, hogy hetente 3-5 autós kéri tanácstalanul a véleményem, segítségem a tönkrement autója miatt. Bővebben olvashatsz a több mint 1000 általunk javított tuningsérült autóról. Többen, a legjobban hirdetett “Referenciákkal” teli pesti cégnél járt korábban. Ákos, egy Audi A3 2.0 PDTDI felrobbant turbóval, János egy Fiat Croma 1.9JTD eltömődött FAP szűrővel (Pestről még haza sem ért, 70km alatt állt meg az autó, az autópályán!) A harmadik srác Szabolcs egy Skoda Superb 1.9pd vezetője, szintén felrobbant turbóval, kikönyökölt hajtókarral (= teljes motorblokk- és turbó csere). Ő annál a pesti cégnél járt, ahol -ezek szerint- úgy állítják be az utcai autókat is, mint ahogy a GYORSULÁSI VERSENYEK AUTÓIT! Szabolcs nem a dízel kategóriát-, hanem álmatlan éjszakákat és 700.000 forintos javítási számlát nyert.

(Ha ezt mind nem hiszed el, mert ez túl meredek, gyere el és nézd meg a videó interjúkat, levelezésünket, vagy hívjuk fel az érintetteket. – Na, ez például referencia…)

Tehát, NE DŐLJ BE! Olvasd el inkább pontosan a Rigotech chiptuning minden oldalát, szakcikkeinket tanulj, aztán dönts jól. Kedvcsinálónak nézz meg pár valódik chiptuning referenciát! 🙂

IDE kattintva kérj ajánlatot, utána tudsz időpontot foglalni!


Független céggel lemérettük,

mennyire vagytok elégedettek a Rigotech szolgáltatásaival az eredmény mindent visz.
A jobboldali kép alapján láthatod hogy 71 százalékotok a maximumot adta, amin már nehéz lesz javítani! Nagyon köszönöm Nektek, és örülök, hogy így érzitek. A teljes kiértékelésért és alatta az ügyfelek ‘esettanulmányaiért’, visszajelzéseiért szuper sztorikért kattints a képre, vagy ide: Rigotech vélemények.

rigotech-velemeny-referencia

Suzuki Splash 1.2 85LE ről 96LE! Kicsi a bors, de erős! Rigotech HQ chiptuning referencia  tesztkör, mini-interjú.

Chiptuning referencia Suzuki Splash 1.2 benzin 85LE. Tamás 400 km-t autózott Nagykanizsáról (és vissza) a szekszárdi műhelyünkbe, mivel erőtlennek, gyengének érezte ezt a fiatal, kevés kilométeres Suzuki Splasht, melyet 85 lovas motorral szereltek. Az előzetes diagnosztika és teszt igazolta, hogy az autó gyári állapotban van, mégis lomha, a gázpedálra lassan reagál, közepes emelkedőn is visszakéri a kettőt, esetenként az egyes fokozatot is. Tamás elmondja, hogy több műhelyt megkeresett, viszont rendre passzolták az autót, lévén “denso elektronika van benne, nincs rá megoldás”. Nos, ebben Mitsubishi rendszer van, amit szintén nem egyszerű csinálni (nekünk a Denso mellett ez sem akadály) így, két óra alatt, sikerült ennél a kis motornál extrémnek mondható 11 lóerős többletet és 14% forgatónyomaték többletet hozni! Így az autó hihetetlenül jó lett, magáhoztért, rá sem lehet ismerni. Tamás elmeséli részletesebben a lenti videón, milyen javulásokat tapasztal, és miért ajánl minket, a Rigotech Chiptuningot.

chiptuning-ar-arajanlat-akcio
chiptuning-ar-arajanlat-akcio
chiptuning-ar-arajanlat-akcio

VW T5 Multione 2.5TD 174LE Rigotech HQ chiptuning beállítás tesztkör, mini-interjú.

Chiptuning referencia VW T5 Multione 2.5TD 174LE. A beszélgetés legnagyobb tanulsága a BIZALOM, ÉS JÓZAN ÉSZ fontossága. Roland egy nagyon régi ügyfelünk, akivel a tesztkör alatt közösen sem sikerült összeszámolnunk, eddig hány autóját és kamionját hangoltuk. A videó végén felcsillan még egy Porsche Boxter 3.2 is, amit szintén nem hagytunk érintetlenül …

Chevrolet Captiva 2.0 CDTI 2011 127LE 295N Rigotech HQ finomhangolás utáni tesztkör.

Ford Mustang 2007 4600ccm 300LE Rigotech HQ chiptuning beállítás tesztkör

Suzuki Swift 1.3 68LE Rigotech HQ chiptuning beállítás tesztkör.

Chiptuning referencia Suzuki Swift 1.3i 68ps és 100NM. Ebben a nagyon gyakori Suzuki modellben egy régi Denso rendszer működik, belsejében egy un. OTP (One Time Programmable – egyszer programozható) mikrokontrollerrel. Ezért, az autó chiptuningját a legtöbb tuningcég nem vállalja, teljesítményén, forgatónyomatékán elvileg érdemben módosítani nem lehet. Ezzel szemben a Rigotech Autósportnál gond nélkül tuningoljuk ezt a típust is. Az eredmény 79 LE és 118NM, de érdemes végignézni a rögtönzött felvételt, meghallgatni a tulajdonos értékelését is.

Mazda6 megoldás született, most egy Rigotech Prémium Pro finomhangolással, kiegészítve.

A mai nap egyik boldog ügyfele, akinek 2 hónapos kálváriája itt véget ért. Ha nem Mazdás vagy, akkor is tanulságos ez a mini interjú amit a próbakör alatt csináltunk. Fontos: a környezetvédelmi rendszer-, DPF szűrő kikapcsolás soha, semmilyen körülmények közt nem javasolt, a betétet mechanikailag nem távolítjuk el. Kizárólag teszt és diagnosztikai céllal készül kivételes esetben olyan beállítás, amikor ezt a funkciót a további hibakeresés érdekében lekapcsoljuk, az ügyfél kifejezett kérésére, felelősségére.

chiptuning-referencia-szekszárd

Köszönjük figyelmed, üdv:

Rigotech Chiptuning Csapata és
Tóth Richárd tulajdonos ügyvezető
Kérj ajánlatot, utána foglalj időpontot, érjük el a célod és adj egy klassz referenciát Te is!
chiptuning-ajanlat-ar-arajanlat

Már kaptam ajánlatot, tetszik és időpontot kérek!

  • foglalj időpontot
  • nézzük át együtt az autód
  • beszéljük meg, mit szeretnél
  • próbáld ki a Rigotech beállításod
  • elégedetten préselődj az ülésbe
  • spórolj a költségeiden
  • mutasd meg a barátaidnak!
facebook-rigotech-chiptuning
chiptunig-referencia

Referenciákért kattints:

Legutóbbi szakcikkeink:

Mit utál a magyar a chiptuningban? – a felmérés eredménye

Chiptuning ügyek... Megkérdeztük - elmondtátok Köszönjük a segítséged és válaszaid! Nem vagyok gondolatolvasó.Ezért csináltam egy kérdőívet, ahol a chiptuning témájába vágó kérdéseket tettem fel. Az egyik kérdés az volt, hogy "mit szeretsz az autózásban,...

Toyota OBD

Chiptuning Toyota/Lexus OBD-n keresztül, Magyarországon elsőként! Jelenleg az ország első és egyetlen OBD-n keresztül tuningolt Toyota/Lexus rendszere, Szekszárdon a Rigotechnél A Toyota féltve őrzött Denso rendszere elvesztette a szüzességét! - OBD-n keresztül...

Chiptuning traktorra később

Chiptuning traktorra is... ha nem tudod hogy működik, Máté a 9 éves srác elmagyarázza! Hihetetlen találkozás egy nem mindennapi 9 éves gyerekkel, aki minden szabadidejében a családi gazdaságban segít Chiptuning később. Jobb oldalon a srác hihetetlen! – saját magamra...

 

Cégadatok

Cégnév: Rigotech Bt.
Alapítva: 2001
Cégj.szám: 17 06 005140
Adószám: 21062393-1-17
Ügyvezető: Tóth Richárd
Cím: 7100 Szekszárd, Tartsay V.u.38 (McDonalds mellett)
Ügyfélszolgálat: 06 30 227 12 27

 

Nyitvatartás

(Érkezés kizárólag egyeztetett időpontra!)

Hétfő 10:00-17:00
Kedd-péntek 08:00-17:00
Szombat  egyeztetés szerint
Vasárnap zárva