Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112 LE chiptuning

1.5 Ti-VCT 112 LE chiptuning? A legjobb helyen vagy, figyeld a részleteket, adatokat!

 

Katalógusunkban 2256 típusnál hitelesített teljesítménymérés segíti a döntésed, baráti és felkészült csapatunkkal várunk Téged is!

Chiptuning • Ford • EcoSport • 2014 – 2018 • 1.5 Ti-VCT (82 kW / 112 LE)

 

Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112 LE chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Ford EcoSport – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

ford-ecosport-tuning-1-5-ti-vct-112-chiptuning
Ford EcoSport TUNING 1.5 Ti-VCT 112 LE chiptuning

Gyártó: Ford
Modell: EcoSport
Kiadás: 2014 – 2018
Motor: 1.5 Ti-VCT (82 kW / 112 LE)
Motorkód: UEJE
Lökettérfogat: 1499 ccm
Kompr.viszony: 11.00 : 1
Löket / furat: 79,0 X 81,4 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2479

Rigotech Prémium Pro Ford tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Ford motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Ford motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
112LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
140Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Ford tuning – Stage1

Ford tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.5 Ti-VCT 112 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Ford tuning EcoSport 1.5 Ti-VCT chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Ford chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Ford Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Siemens/Continental EMS2211

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 1.5 Ti-VCT 112 lóerős (140NM) motor


A kiválasztott Ford EcoSport 112 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Ford 1.5 Ti-VCT 112 lóerős (140NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott EcoSport 112 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


ford-ecosport-1-5-ti-vct-112-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!