Bizonytalan időre BÚCSÚZUNK…

Szerző: Már 21, 20200 hozzászólás

Bizonytalan időre BÚCSÚZUNK és egy jó tanács

 

Átmenetileg felfüggesztjük szolgálatatásainkat.  A kényszerleállás okát biztos kitalálod.

Picit jó is ez a kényszerpihenő. A mi munkánk szerencsére nem a “pénz hajtásáról” szól… A chiptuning valójában egy kényelmi extra, nem nélkülözhetetlen, az autód anélkül is használható.

Ha igényes vagy az autódra és egy mezei “chiptuning” helyett ragaszkodsz egy Rigotech Prémium Pro beállításhoz, ÉRDEMES megvárnod az újranyitást! Továbbra is erős és garantáltan biztonságos beállítással várunk, brutálisan kedvező újranyitási árak mellett!

Hadd adjak egy jó tanácsot: nem poénból zártunk be. Igen kockázatosnak tartom, hogy valaki most tuningoltassa az autóját, amikor bármikor útzárak, kijárási tilalom, egyéb lehet. (vagy épp menekülőre kell fogni…) NEM LESZ SENKI aki az esetleg hibás beállítást korrigálja, (még az sem aki az “utolsó napokban” megcsinálja… ) akár hónapokig… tehát szerintem várj. Ne miattam, a saját- és autód biztonsága érdekében.

A bezárással összességében több jót teszünk, mintha ebben a bizonytalan és kevésbé biztonságos környezetben megpróbálnánk úgy tenni, mintha semmi sem változott volna…

Nincs stabil adatunk, így az a terv, hogy nem tervezünk. Várjuk és ahogy lehet segítjük, hogy normalizálódjon a helyzet. Az ajánlatérő rendszerünk áll.

A hátralevő heteket én és kollégáim a családunkkal töltjük, és részemről dolgozom egy nagyon izgalmas, szintén autókkal, tuninggal, beálíltásokkal foglalkozó projekten, amelyről majd még írok. Annyit mondhatok, hogy hazánkban jelenleg még nincs ilyen, és az a legszebb benne, hogy 10 tuningoltatni vágyóból 9-et biztosan érint a téma, és számukra nélkülözhetetlen extra cucc lesz!

Vigyázzatok magatokra, üdv a remélhetően április vége környéki viszont látásig: Richárd és a Rigotech Csapata

ui.: vannak partnereink, akik még fogadnak autókat, így a fájlszervizünk zökkenőmentesen működik. Az ideiglenes bezárás a szekszárdi és siófoki műhelyt érinti.

Technikai infók

 

Az ideiglenes leállás alatt is folyamatosan frissítjük a Facebook oldalunk. A híreket elsősorban ott találod majd, valamint itt a rigotech.hu kezdőoldalán.

Korábbi munkákkal kapcsolatban hatékonyan a  Rigotech fiókon keresztül tartjuk a kapcsolatot, kérlek ide írj ha kérdésed van, vagy segítségre van szükséged. 

A 70/602 12 27 ügyfélszolgálati számunk 2020.március 27.-ig biztosan fogadja hívásod KIZÁRÓLAG korábbi elvégzett munkával kapcsolatban. Tekintve, hogy a termelésünk leállt, kérlek, új munkával kapcsolatos kérdésekben NE hívj most minket, mert az autót úgy sem tudjuk vállalni ameddig nem normalizálódik a helyzet. A többi telefonszámunk ideiglenesen szünetel.

Chiptuning árajánlat és infó az autódról 5 perc alatt

  • Gyári, lebutított középszerűből
  • erős, dinamikus, megbízható
  • vezethetőbb, szerethetőbb autót
  • Rigotech beállítással!