Koronavírus tünetek, óvintézkedések, vitaminok – COVID19 ellenőrzőlista

Szerző: Már 12, 20200 hozzászólás

Update 2020.03.15

 

Ezen a linken a Magyar Orvosi Kamara (hivatalos oldalán) írnak az immunrendszer erősítésének módszereiről. Rájuk (orvosokra) nem jellemző módon – hogy hogy-nem – első alternatívaként a vitaminokat ajánlják, ráadásul nem éppen a korábban évekig hatályban levő hivatalosan ajánlott (RDA) mennyiségben…
Írásuk teljesen egybecseng DR. Lenkei Gábor ajánlásával, aki tízen éve a cikkükben közölt C és D vitamin mennyiséget, vagy a fölötti dózist ajánl. – ahogy a cikk folytatásában korábban már ezt megosztottam veled. Legalul látod DR Lenkei ajánlását, én ezt követem.

 

Koronavírus tünetei, megelőzése, gyors teszt!

 

Engem TV nélkül is eláraszt az információ, agymosás, hülyeség. Ugyanakkor azonnal használható hasznos támpontok kellenek a koronavírus megelőzéséről, az óvintézkedésekről. Érdemes a COVID19 tüneteit is átfutni, és nem összekeverni egy sima náthával. – és a megelőzés… Ebben biztosan segíteni fog a lenti gyors teszt és az egyszerű, világos tények. 

Nem vagyok szakértő, a cikk csak a saját véleményem, és két számomra hiteles ember azonnal használható gyakorlati tanácsa.
Én úgy látom, ez komoly dolog. A média agymosása, pánik keltése egy másik komoly dolog. Egyes részletek elhallgatása egy harmadik.

Michael Chen: A Stanford Kórház egy vezetőtestületi tagjától. Ez az ő visszajelzésük most a Koronavírusra: Az új koronavírus napokon keresztül nem mutathatja jelét a fertőzésnek.

Hogy tudhatja meg valaki, hogy fertőzött-e?

Mire valakinek láza lesz vagy köhögni kezd, és elmegy a kórházba, addigra már rendszerint a tüdő 50%-a gyulladásban lesz, (ez csökkenti a légzőfelületet) és ez már túl késő.

korona-virus-tünetek-megelözés

Ez a srác nagyon jó fej. Szakmailag hitelesen mégis viccesen a koronavírusról

COVID19 GYORS TESZT! – ingyen

 

(átszerkesztett változat:) Vegyél egy mély lélegzetet, és tartsd vissza a lélegzeted több, mint 10 másodpercig. Ha ezt sikeresen meg tudod csinálni anélkül, hogy köhögni kezdenél, bármilyen kényelmetlen érzés; merevség, szorító érzés, bármi ilyesmi nélkül, ez azt valószínűsíti, hogy semmi gyulladás nincs a tüdődben.

(Rigotech megjegyzés: Ez a lélegzős teszt olyan mint a kötél: húzni lehet vele, de tolni nem. Azt nem zárja ki, hogy fertőzött valaki, viszont fordítva: ha a teszt elvégzése nehézségekbe ütközik, – már csak egyenes logikával, paraszti ésszel – akkor jobb ha valaki odafigyel magára, és nem érintkezik másokkal, hanem még fokozottabb óvintézkedéseket tesz, mert ott valami gond van a tüdővel. Nekem ez reális.)

Kritikus időben, kérlek, minden reggel teszteld magad olyan helyen, ahol tiszta a levegő.

GYAKORI FOLYADÉK BEVITEL
 

Nagyon fontos, hogy: – a szád és a torkod nedves legyen, soha nem száraz. Legalább 15 percenként vegyél magadhoz néhány korty folyadékot! Miért? …  Megj.: mert elvileg lemossa a nyálkahártyára jutott vírust, így nehezíti hogy a nyelőcsövön keresztül a tüdőbe kerüljön…

Ezt több szakértő cáfolja, így fogadd fenntartásokkal. Ettől függetlenül egy 80 kg-os felnőtt ember napi minimum folyadékigénye 3 liter körül van, amit érdemes tartani.

ELKAPTAD, VAGY CSAK EGY NÁTHA?

 

1. Ha folyik az orrod, vagy köpetes a köhögésed, akkor csak egy sima megfázásod van.
2. A koronavírus okozta tüdőgyulladás nagyon száraz köhögést okoz, és nincs orrfolyás.
3. Ez az új vírus nem áll ellen a magas hőmérsékletnek és már a 26/27 Celsius fok megöli. Utálja a napot.
4. Ha valaki ezt kitüsszenti, kb 3 méter távolságot repül, míg földet ér, és a vírus ezt nem éli túl.
5. Ha fémes felületre esik, legalább 12 órán keresztül túlél – tehát, ha fémes felülettel érintkeztél, mosd meg azonnal bakteriális szappannal a kezed!
6. Szöveten 6-12 órán át él túl, normál mosószer megöli.
7. Forró víz fogyasztása hatásos minden vírusra. Próbáld meg elkerülni a jeges italok fogyasztását!
8. Moss kezet gyakran, mivel a vírus a kezeden 5-10 percig él túl -de ennyi idő alatt sok minden meg tud történni – megdörzsölöd a szemeidet, akaratlanul hozzányúlsz az orrodhoz és egyebek.
9. Megelőzésképpen gargarizálj langyos vízben feloldott sóoldattal.
10. Nem tudom eléggé hangsúlyozni: igyál sok vizet!

A TÜNETEK

 

1. Először a torkot fertőzi meg, így torokfájásod lesz 3-4 napon át.
2. Aztán a vírus beleolvad egy orrváladékba, ami belekerül a légcsőbe, majd a tüdőbe tüdőgyulladást okozva. Ez további 5-6 napig tart.
3. A tüdőgyulladással magas láz és légzési nehézség jön.
4. Az orrdugulás nem olyan, mint az átlagos. Úgy érzed, hogy megfulladsz. Szükséges, hogy azonnal fordulj orvosi segítségért.

Kérlek küldd el és oszd meg ezt a családoddal és a barátaiddal! Vigyázzatok magatokra! Gyógyuljon meg a világ ebből a koronavírusból nagyon gyorsan!” Michael Chen.

DR. LENKEI GÁBOR ajánlása

 

“Nagyon sokat segít, ha az ember megfelelő mennyiségű C- és D-vitamint fogyaszt, de ez abban az esetben is igaz, ha nincs semmiféle járvány. Valójában egész évben, minden áldott nap legalább 15-féle vitamint kellene fogyasztanunk, de ebben az írásban nem térek ki ennek okaira.

C-vitamin
A C-vitamin minimális napi adagja 40 milligramm a testsúly minden egyes kilogrammjára számítva. Egy 50 kg-os hölgy esetében ez 50 X 40 = 2.000 milligramm, azaz 2 gramm. 100 kg-os testsúly esetén ez 100 X 40 = 4.000 milligramm, azaz 4 gramm. Ez a minimális adag….

D-vitamin
A D-vitamin alapvető napi adagja 4.000 Nemzetközi Egységnyi (rövidítve NE) mennyiség. Ennek a 2-3-szorosa is (8.000-12.000 NE) bátran elfogyasztható. Már ez a kettő is sokat segíthet abban, hogy védetté váljon egy fertőzéssel szemben.”

Én általában odafigyelek a vitaminokra, folyadék bevitelre, és műszaki szemmel követem az eseményeket, igyekszem levágni a szükségtelen információkat, bízom benne, hogy tudtam segíteni, üdv Richárd

Chiptuning árajánlat és infó az autódról 5 perc alatt

  • Gyári, lebutított középszerűből
  • erős, dinamikus, megbízható
  • vezethetőbb, szerethetőbb autót
  • Rigotech beállítással!