Egyedi és 100%-ban bevált megoldásunk van a Toyota részecskeszűrő, Lexus részecskeszűrő problémára dízel D4D  D-cat motorral szerelt autódra, ha részecskeszűrő, FAP/DPF hiba jelentkezne, tartósan fennállna. Teljes körű diagnosztika, állapotfelmérés, és minden szűrőrendszer okozta meghibásodás diagnosztizálása és javítása megoldott. A rövid videó egy tesztkörön készült. Az Avensis kivételesen nem chiptuning miatt érkezett, hanem mert folymatos fehér füst dőlt belőle és az ügyfélnek ez már nagyon ciki volt.  Egyébként, már chiptuning is lehetséges ezeken a D-cat motorokon, tehát javítható az autó menetdinamikája, fogyasztása csökkenthető a kérésed szerint.

Egy tanulságos esetről olvashatsz, Toyota részecskeszűrő meghibásodása során kicserélt alkatrészekkel kapcsolatban, és arról, hogy sajnos valamikor nem elég fél milliót rálocsolni az autóra, ha rossz sorrend mellett dönt valaki.

Részecskeszűrő megoldásainkra garanciát adunk, és Toyota mellett a sokkal instabilabb rendszerrel szerelt Mazda részecskeszűrő megoldásunk is áttörés volt sok évvel ezelőtt, mikor az elsők között sikerült stabil és 100 százalékos megoldást kifejleszteni a szintén Denso rendszerű autóra.