Chiptuning » Volkswagen tuning » Volkswagen Sharan tuning » 1.8 T 150 LE teljesítménymérés adatok

Volkswagen Sharan 1.8 T 150 LE Rigotech Prémium Pro chiptuning adatok és teljesítménymérésAutó adatok

Gyártmány: Volkswagen
Típus / kivitel: Sharan
Motor: 1.8 T
Teljesítmény: 150 LE
Forgatónyomaték: hide-compare-block1 Nm
Év:
Üzemanyag: Benzin
Motorkonfiguráció: Turbó-benzin
Mérés módja: Teljesítménymérő padon
Mérőszoftver: Sportdevices

Volkswagen tuning gyűjtőoldalunkról elérsz minden típust. Ezekből választva a típusoldalon csoportosítva látod vonatkozó méréseinket, referenciáinkat.
Volkswagen Sharan 1.8 T 150 LE mérési diagram

Nincs két egyforma Volkswagen és habár a tulajdonosok elvárásai van, hogy egyezést mutatnak mégis jelentős a különbség köztük. Így minden egyes referenciánk teljesítménymérése változatos, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Hozzá jön, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki durvábbra, megint valaki meg óvatosabbra számít. Egyeseknek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mit tud.

Megérkezésekor a gyári specifikációhoz képest teljesítményben -7% (-10 Ps) elmaradást regisztráltunk ezen a mai Volkswagenen. Tehát, az autó a 150 LE hide-compare-block1 NM katalógusadathoz hasonlítva 140 lovat és 212 NM-t tudott felmutatni a chiptuningunk előtt.

 

A teszt adatai

Mért érkező teljesítmény: 140 LE
Mért érkező forgatónyomaték: 212 NM
Mért Rigotech PPro stage1 teljesítmény: 159 LE (+13% +19LE)
Mért Rigotech PPro forgatónyomaték: 240 NM (+12% +28Nm)
volkswagen-Sharan-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Mi a véleményed? Neked is ilyened van? Van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban?

Írd meg most legalul hozzászólásban, látni fogom és válaszolok.#Volkswagen #Sharan #tuning #T #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #csiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés #dyno #chart #dynochartNéhány további Volkswagen Sharan tuning mérésünk, referenciáink, szakcikkünk


Ha Volkswagen Sharan tuningban gondolkozol, mielőtt belevágsz, nagyon érdemes, akár 'életmentő' megismerni a folyamatokat, lehetőségeket, reális értékeket. Minket is megismersz és látod, hogy nem bízzuk a véletlenre, nem a tiéd lesz az első ilyen autó a padunkon. Jó tanulást, ha kérdésed van, írd meg a cikk alján és válaszolok. Azonnal ajánlatot is kérhetsz, IDE kattintva, kb. 2 perc. A chiptuning ára mellett megküldöm a várható javulás eredményét és több apróságot, hogy mire kell figyelned.

Az adatlapok, cikkek feltöltése folyamatban van a listákat még szerkesztjük, érdemes később is visszanézni.


1 Volkswagen Sharan tuning 1.8 T 150 LE mérések

  • Volkswagen Sharan tuning 1.8 T 150 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Volkswagen 1.8 T motor pár teljesítménymérésünk

1.5 Kapcsolódó Volkswagen tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Volkswagen 1.8 T 150 LE tuning referenciák

  • Volkswagen 1.8 T 150 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Volkswagen 1.8 T chiptuning referenciák

  • Volkswagen 1.8 T chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Volkswagen Sharan chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Volkswagen tuning

Hasznos tuning tippek

Sportlégszűrő

Turbóbenzin, turbódízel, kompresszor-benzin motoroknál felesleges sportlégszűrőt alkalmazni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja. A szívó benzines tuningnak jó kiegészítője , emiatt a sportlégszűrő használata a hatást fokozandó megfontolandó (de nem feltétel).


Alufelni

Az alufelni szinte elsődleges vezetéstechnikát támogató tuning cucc. Sokan nem számolnak vele, hogy milyen hatással lesz a vezérgép rugalmasságára. Egy felkapott cikkünk az alufelni témájában: https://rigotech.hu/alufelni/.
Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 perc