Válasz a kérdéseidre - Rigotech ügyfélszolgálat és tudásbázis

Kapcsold be a hangot! ● Ügyfélszolgálat: 30 / 227 12 27

 

Rigotech chiptuning garancia

Motoroptimalizálás, tuning, és egyedi beállítások készítésekor nálunk a következő garanciák védenek:

Garanciát kapsz az elkészített beállításra, szoftverre, a motorvezérlő egységre, szerelésre, a beépített alkatrészekre. Csak teljes elégedettség esetén fizeted a beállítást, és a Rigotechnél egyedülálló szoftverkövetés garancia is véd! Bővebben:

A beállításra, elektronikaszerelésre, és a beépített alkatrészekre 2 év garanciát adunk. Ez elektronikaszerelésnél kifejezetten a motorvezérlő-egység azon részeire vonatkozik ahol a tényleges beavatkozás történt, abban az esetben, ha a vezérlő megbontásra került.

Elégedettségi garancia: A beállításunk szinte kötelezettség nélkül kipróbálhatod, csak akkor fizeted, ha tetszik. Nem kell azonnal döntened, az elégedettségi garanciánk személyautó esetén két hét. Ez alatt kipróbálhatod, hosszabb távon tesztelheted a menettulajdonságokat és fogyasztást. Ha bármiért nem vagy elégedett, a tapasztalataid alapján vagy finomítjuk a beállítást, vagy visszatérünk az eredetire és visszakapod a beállítás árát.

Szoftverkövetés: Ha az egyedi beállításod felülíródik egy szoftverfrissítés alkalmával, életbe lép a szoftverkövetés garanciánk. Ennek lényege, hogy a legfrissebb verzióra a saját költségünkön elkészítjük az új beállításod és újra életre kel az autód. A chiptuningot garanciában elkészítjük, téged ilyen esetekben egy minimális diagnosztikai díj terhel, és ha az autó megbontása szükséges, akkor annak szerelési díja.

Gyári visszaállítás: Ha később bármilyen okból kéred a gyári beállítás visszaállítását, ezt garanciában elvégezzük. Ha az autód OBD csatlakozón programozható, akkor a visszaállítás díjmentes, ha az autó megbontása szükséges, akkor szerelési díj fizetendő.

Tájékoztatunk, hogy mire nincs garancia:

Ismeretlen állapotú, előéletű használt járműnél, a motor, hajtáslánc részeiért és bármilyen egyéb alkatrészekért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Tájékoztatunk továbbá, hogy garanciális autó chiptuning esetén bármely beavatkozás garanciavesztést vagy korlátozást okoz, amennyiben kiderül. Ugyanakkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy a garanciádat életben tartsuk, ennek módjairól a személyes konzultáción egyeztetünk.

A garanciák változtatásának jogát fenntartjuk. Az aktuális vállalást a konzultáción egyeztetjük, és a dokumentációd fogja tartalmazni.