Chiptuning vélemények

Köszönjük ügyfeleink segítő referenciáit, véleményét, segítségét! - Nagyon királyok vagytok!

Chiptuning » Chiptuning vélemények

Chiptuning vélemények számokban

Elnézést az önreklámért de messze a legtöbb ügyfél véleménnyel és értékeléssel büszkélkedhetünk a hazai chiptuning iparban. Ezek a tények és számok most, 2021-ben: 

  • 380+ értékelés és chiptuning vélemény a Google rendszerében,
  • 170+ visszajelzés és vélemény a Facebook-on,
  • 600 körüli élőben felvett videó referencia a tesztkörökön, 
  • Büszkék vagyunk rá, hogy csalás és folyamatos fizetett reklámozás nélkül szerepel oldalunk a Google 1-3 helyén.

Mindez azt mutatja, hogy a Rigotech.hu egy referenciapont a hazai chiptuning-iparban, amely a legtöbb hitelesített előtte-utána teljesítménymérést, esettanulmányt, tuning sztorikat hozza Neked, napi szintű frissítéssel, rendszerezett, kereshető formában.

Ezek a referenciák és chiptuning vélemények, a naponta új autókkal, mérésekkel frissülő oldal számodra azért fontos, mert egy olyan területen vagyunk, ahol a “messziről jött ember azt mond amit akar” igen nagy károkat okoz, reméljük nem Neked. Több mint 200 cég és “cég” ajánl tuningot itthon. Ezek töredéke bír bármilyen szakmai alappal, referenciával. 

Néhány ismertebb hely, ahol már találkozhattál velünk:

alapjarat-partner-logo
telex-partner-logo
autotechnika-partner-logo

Chiptuning vélemények, referenciák a Youtube-on 600+

Fontosak a Chiptuning vélemények! Amikor több mint 200 helyről kaphatsz chiptuning árajánlatot, ez egyik legjobb kapaszkodó, ha meghallgatod mások véleményét. Fontos, hogy ezek valódi chiptuning vélemények legyenek. A legjobb, ha videóval, vagy a Facebookon , Google rendszerében saját arccal és névvel. (Nem kamu szövegek találomra, mint amiket gyakran lehet látni megtévesztő céllal!)

Ügyfeleinket néha megkérjük, néha ők ‘követelik’ a tesztkörön a chiptuning referencia videózást. Szívesen megosztják pozitív véleményüket, tapasztalatukat, valamint hogy korábban milyen volt az autó, mi volt a céljuk és a kb. 200 chiptuningot reklámozó cég közül miért a Rigotech mellett döntöttek. Elmondják még sokszor, hányadik autóval járnak már itt, mi a több éves tapasztalatuk, mennyit spóroltak az üzemanyagon.

chiptuning-velemenyek-referencia-youtube

Kiváló chiptuning vélemények, referenciák a Facebookon

Ügyfeleink szívesen elmesélik, milyen lett az autójuk, ehhez adják az arcukat, nevüket, lelkesedésüket. Ezek a valódi chiptuning vélemények. Gyere hozzánk Te is, nézzük át az autód, beszéljük meg, pontosan mit szeretnél, érjük el a célod!

chiptuning-velemenyek-facebook
chiptuning-ar-arajanlat-akcio
chiptuning-ar-arajanlat-akcio
chiptuning-ar-arajanlat-akcio

Google chiptuning vélemények, értékelések …

A Youtube videókat mi vesszük fel, vagy boldog ügyfelek küldik be, a forrás hitelessége garantált. Facebook esetén könnyen kibukik a kamu profil, ezért ütős, hiteles ha a valódi autós (nem a tuningcég tulajdonos összes barátnője) a nevét és véleményét adja chiptuning kapcsán, referenciaként. Google esetében pillanatok alatt regisztrálható kamu fiók, és tele lehet szemetelni bármely cég értékeléseit. Emiatt én kevésbé adok ezekre a chiptuning véleményekre, referenciákra. Nálunk szerencsére elsöprő többség a korrekt, némi leírást is adó, kiváló értékeléssel jutalmazó ügyfél. Nézd meg a kimagasló átlagot, és szöveges visszajelzéseket, adott esetben a válaszainkat!

Átléptük a 350 ajánlást, chiptuning véleményt a Google rendszerében! – nagyon köszönöm ez úton is ha megosztottad tapasztalataidat!

google-chiptuning-velemenyek-referencia

Tisztázzuk, a chiptuning vélemények, referenciák fogalmát:

Chiptuning véleményt,chiptuning szolgáltatást igénybe vevő, arról tapasztalattal rendelkező ügyfél ad. Ehhez adja vagy a nevét, elérhetőségét, az arcát, a hangját. A referencia fontos ismérve, hogy beazonosítható a személy, aki adja. Ettől értékes egy referencia. Ezzel szemben NEM REFERENCIA: a honlapra kiírt, személytelen mesék sorozata, ahol maximum annyit tudunk az “íróról”, “forrásról” hogy ‘Jani’ …

KÉRLEK BENNETEKET, NE DŐŐŐŐLJETEK MÁR BE!!!

Egyes tuningcégekről vagy “tuningcégekről” és “referenciáikról”:
Gondolj bele. Én 20 éve vagyok a pályán. Nem Budapesten, hanem egy attól 150km-re levő kisvárosban. Mi lehet annak az oka, hogy alig tudunk chitpuningra időpontot adni, mert folyamatosan tele van a napárunk.  Naponta nem csinálunk 3, max. 4 autónál többet. Ez nem futószalag. Arra ott van a gyár. Ez mérnöki munka, felelősséggel. Az említett cégek ha olyan jók, mint ahogy a “referenciákban a sok-sok elégedett ügyfél beszámol…” mégis mi szükség van havonta több százezer/millió forint elköltésére Google Adwords hirdetésre??!! Segítek: a kapkodásnak ára van. Füstölő, hibás beállítással fuldokló, küszködő autók. Eltömődött részecskeszűrők. Szétesett, felrobbant turbók, kikönyökölt hajtókarok, csúszó kuplungok, sérült kettős tömegű lendkerekek, … Na ezek után én sem ajánlanám a céget. És nem is mennék vissza a következő autómmal. Így marad a folyamatos hirdetés, mindig új emberek megszólítása.

Hozzánk, a Rigotech Chiptuning-hoz akkor mégis, hogy találnak ide amikor nincs Adwords kampányunk (semmilyen egyéb hirdetésünk sincs)? Hát úgy, hogy szétesett autók sincsenek. Vannak helyette: elégedett ügyfelek, akik büszkék arra, hogy az autójuk chiptuningja, bellítása a Rigotechnél készült, és véleményüket is szívesen megosztják!

Kockázatok és mellékhatások

Gyakori, hogy hetente 3-5 autós kéri tanácstalanul a véleményem, segítségem a tönkrement autója miatt. Bővebben olvashatsz a több mint 1000 általunk javított tuningsérült autóról. Többen, a legjobban hirdetett “Referenciákkal” teli pesti cégnél járt korábban. Ákos, egy Audi A3 2.0 PDTDI felrobbant turbóval, János egy Fiat Croma 1.9JTD eltömődött FAP szűrővel (Pestről még haza sem ért, 70km alatt állt meg az autó, az autópályán!) A harmadik srác Szabolcs egy Skoda Superb 1.9pd vezetője, szintén felrobbant turbóval, kikönyökölt hajtókarral (= teljes motorblokk- és turbó csere). Ő annál a pesti cégnél járt, ahol -ezek szerint- úgy állítják be az utcai autókat is, mint ahogy a GYORSULÁSI VERSENYEK AUTÓIT! Szabolcs nem a dízel kategóriát-, hanem álmatlan éjszakákat és 700.000 forintos javítási számlát nyert.

(Ha ezt mind nem hiszed el, mert ez túl meredek, gyere el és nézd meg a videó interjúkat, levelezésünket, vagy hívjuk fel az érintetteket. – Na, ez például referencia…)

Tehát, NE DŐLJ BE! Olvasd el inkább pontosan a Rigotech chiptuning minden oldalát, szakcikkeinket tanulj, aztán dönts jól. Kedvcsinálónak nézz meg pár valódik chiptuning referenciát! 🙂

IDE kattintva kérj ajánlatot, utána tudsz időpontot foglalni!


chiptuning-ar-arajanlat-akcio
chiptuning-ar-arajanlat-akcio
chiptuning-ar-arajanlat-akcio

VW T5 Multione 2.5TD 174LE Rigotech HQ chiptuning beállítás tesztkör, mini-interjú.

Chiptuning referencia VW T5 Multione 2.5TD 174LE. A beszélgetés legnagyobb tanulsága a BIZALOM, ÉS JÓZAN ÉSZ fontossága. Roland egy nagyon régi ügyfelünk, akivel a tesztkör alatt közösen sem sikerült összeszámolnunk, eddig hány autóját és kamionját hangoltuk. A videó végén felcsillan még egy Porsche Boxter 3.2 is, amit szintén nem hagytunk érintetlenül …

Ford Mustang 2007 4600ccm 300LE Rigotech HQ chiptuning beállítás tesztkör

chiptuning-referencia-szekszárd

Köszönjük figyelmed, üdv:

Rigotech Chiptuning Csapata és
Tóth Richárd tulajdonos ügyvezető
Kérj ajánlatot, utána foglalj időpontot, érjük el a célod és adj egy klassz referenciát Te is!