Chiptuning vélemények

A legtöbb és legjobb chiptuning vélemény nálunk van!

Chiptuning vélemények, referenciák a Youtube-on 600+

Fontosak a Chiptuning vélemények! Amikor több mint 200 helyről kaphatsz chiptuning árajánlatot, ez egyik legjobb kapaszkodó, ha meghallgatod mások véleményét. Fontos, hogy ezek valódi chiptuning vélemények legyenek. A legjobb, ha videóval, vagy a Facebookon , Google rendszerében saját arccal és névvel. (Nem kamu szövegek találomra, mint amiket gyakran lehet látni megtévesztő céllal!)

Ügyfeleinket néha megkérjük, néha ők ‘követelik’ a tesztkörön a chiptuning referencia videózást. Szívesen megosztják pozitív véleményüket, tapasztalatukat, valamint hogy korábban milyen volt az autó, mi volt a céljuk és a kb. 200 chiptuningot reklámozó cég közül miért a Rigotech mellett döntöttek. Elmondják még sokszor, hányadik autóval járnak már itt, mi a több éves tapasztalatuk, mennyit spóroltak az üzemanyagon.

chiptuning-velemenyek-referencia-youtube

Kiváló chiptuning vélemények, referenciák a Facebookon

Ügyfeleink szívesen elmesélik, milyen lett az autójuk, ehhez adják az arcukat, nevüket, lelkesedésüket. Ezek a valódi chiptuning vélemények. Gyere hozzánk Te is, nézzük át az autód, beszéljük meg, pontosan mit szeretnél, érjük el a célod!

chiptuning-velemenyek-facebook
chiptuning-ar-arajanlat-akcio
chiptuning-ar-arajanlat-akcio
chiptuning-ar-arajanlat-akcio

Google chiptuning vélemények, értékelések …

A Youtube videókat mi vesszük fel, vagy boldog ügyfelek küldik be, a forrás hitelessége garantált. Facebook esetén könnyen kibukik a kamu profil, ezért ütős, hiteles ha a valódi autós (nem a tuningcég tulajdonos összes barátnője) a nevét és véleményét adja chiptuning kapcsán, referenciaként. Google esetében pillanatok alatt regisztrálható kamu fiók, és tele lehet szemetelni bármely cég értékeléseit. Emiatt én kevésbé adok ezekre a chiptuning véleményekre, referenciákra. Nálunk szerencsére elsöprő többség a korrekt, némi leírást is adó, kiváló értékeléssel jutalmazó ügyfél. Nézd meg a kimagasló átlagot, és szöveges visszajelzéseket, adott esetben a válaszainkat!

Átléptük a 350 ajánlást, chiptuning véleményt a Google rendszerében! – nagyon köszönöm ez úton is ha megosztottad tapasztalataidat!

google-chiptuning-velemenyek-referencia

Tisztázzuk, a chiptuning vélemények, referenciák fogalmát:

Chiptuning véleményt,chiptuning szolgáltatást igénybe vevő, arról tapasztalattal rendelkező ügyfél ad. Ehhez adja vagy a nevét, elérhetőségét, az arcát, a hangját. A referencia fontos ismérve, hogy beazonosítható a személy, aki adja. Ettől értékes egy referencia. Ezzel szemben NEM REFERENCIA: a honlapra kiírt, személytelen mesék sorozata, ahol maximum annyit tudunk az “íróról”, “forrásról” hogy ‘Jani’ …

KÉRLEK BENNETEKET, NE DŐŐŐŐLJETEK MÁR BE!!!

Egyes tuningcégekről vagy “tuningcégekről” és “referenciáikról”:
Gondolj bele. Én 20 éve vagyok a pályán. Nem Budapesten, hanem egy attól 150km-re levő kisvárosban. Mi lehet annak az oka, hogy alig tudunk chitpuningra időpontot adni, mert folyamatosan tele van a napárunk.  Naponta nem csinálunk 3, max. 4 autónál többet. Ez nem futószalag. Arra ott van a gyár. Ez mérnöki munka, felelősséggel. Az említett cégek ha olyan jók, mint ahogy a “referenciákban a sok-sok elégedett ügyfél beszámol…” mégis mi szükség van havonta több százezer/millió forint elköltésére Google Adwords hirdetésre??!! Segítek: a kapkodásnak ára van. Füstölő, hibás beállítással fuldokló, küszködő autók. Eltömődött részecskeszűrők. Szétesett, felrobbant turbók, kikönyökölt hajtókarok, csúszó kuplungok, sérült kettős tömegű lendkerekek, … Na ezek után én sem ajánlanám a céget. És nem is mennék vissza a következő autómmal. Így marad a folyamatos hirdetés, mindig új emberek megszólítása.

Hozzánk, a Rigotech Chiptuning-hoz akkor mégis, hogy találnak ide amikor nincs Adwords kampányunk (semmilyen egyéb hirdetésünk sincs)? Hát úgy, hogy szétesett autók sincsenek. Vannak helyette: elégedett ügyfelek, akik büszkék arra, hogy az autójuk chiptuningja, bellítása a Rigotechnél készült, és véleményüket is szívesen megosztják!

Kockázatok és mellékhatások

Gyakori, hogy hetente 3-5 autós kéri tanácstalanul a véleményem, segítségem a tönkrement autója miatt. Bővebben olvashatsz a több mint 1000 általunk javított tuningsérült autóról. Többen, a legjobban hirdetett “Referenciákkal” teli pesti cégnél járt korábban. Ákos, egy Audi A3 2.0 PDTDI felrobbant turbóval, János egy Fiat Croma 1.9JTD eltömődött FAP szűrővel (Pestről még haza sem ért, 70km alatt állt meg az autó, az autópályán!) A harmadik srác Szabolcs egy Skoda Superb 1.9pd vezetője, szintén felrobbant turbóval, kikönyökölt hajtókarral (= teljes motorblokk- és turbó csere). Ő annál a pesti cégnél járt, ahol -ezek szerint- úgy állítják be az utcai autókat is, mint ahogy a GYORSULÁSI VERSENYEK AUTÓIT! Szabolcs nem a dízel kategóriát-, hanem álmatlan éjszakákat és 700.000 forintos javítási számlát nyert.

(Ha ezt mind nem hiszed el, mert ez túl meredek, gyere el és nézd meg a videó interjúkat, levelezésünket, vagy hívjuk fel az érintetteket. – Na, ez például referencia…)

Tehát, NE DŐLJ BE! Olvasd el inkább pontosan a Rigotech chiptuning minden oldalát, szakcikkeinket tanulj, aztán dönts jól. Kedvcsinálónak nézz meg pár valódik chiptuning referenciát! 🙂

IDE kattintva kérj ajánlatot, utána tudsz időpontot foglalni!


Független céggel lemérettük,

mennyire vagytok elégedettek a Rigotech szolgáltatásaival az eredmény mindent visz.
A jobboldali kép alapján láthatod hogy 71 százalékotok a maximumot adta, amin már nehéz lesz javítani! Nagyon köszönöm Nektek, és örülök, hogy így érzitek. A teljes kiértékelésért és alatta az ügyfelek ‘esettanulmányaiért’, visszajelzéseiért szuper sztorikért kattints a képre, vagy ide: Rigotech vélemények.

rigotech-velemeny-referencia

Suzuki Splash 1.2 85LE ről 96LE! Kicsi a bors, de erős! Rigotech HQ chiptuning referencia  tesztkör, mini-interjú.

Chiptuning referencia Suzuki Splash 1.2 benzin 85LE. Tamás 400 km-t autózott Nagykanizsáról (és vissza) a szekszárdi műhelyünkbe, mivel erőtlennek, gyengének érezte ezt a fiatal, kevés kilométeres Suzuki Splasht, melyet 85 lovas motorral szereltek. Az előzetes diagnosztika és teszt igazolta, hogy az autó gyári állapotban van, mégis lomha, a gázpedálra lassan reagál, közepes emelkedőn is visszakéri a kettőt, esetenként az egyes fokozatot is. Tamás elmondja, hogy több műhelyt megkeresett, viszont rendre passzolták az autót, lévén “denso elektronika van benne, nincs rá megoldás”. Nos, ebben Mitsubishi rendszer van, amit szintén nem egyszerű csinálni (nekünk a Denso mellett ez sem akadály) így, két óra alatt, sikerült ennél a kis motornál extrémnek mondható 11 lóerős többletet és 14% forgatónyomaték többletet hozni! Így az autó hihetetlenül jó lett, magáhoztért, rá sem lehet ismerni. Tamás elmeséli részletesebben a lenti videón, milyen javulásokat tapasztal, és miért ajánl minket, a Rigotech Chiptuningot.

chiptuning-ar-arajanlat-akcio
chiptuning-ar-arajanlat-akcio
chiptuning-ar-arajanlat-akcio

VW T5 Multione 2.5TD 174LE Rigotech HQ chiptuning beállítás tesztkör, mini-interjú.

Chiptuning referencia VW T5 Multione 2.5TD 174LE. A beszélgetés legnagyobb tanulsága a BIZALOM, ÉS JÓZAN ÉSZ fontossága. Roland egy nagyon régi ügyfelünk, akivel a tesztkör alatt közösen sem sikerült összeszámolnunk, eddig hány autóját és kamionját hangoltuk. A videó végén felcsillan még egy Porsche Boxter 3.2 is, amit szintén nem hagytunk érintetlenül …

Chevrolet Captiva 2.0 CDTI 2011 127LE 295N Rigotech HQ finomhangolás utáni tesztkör.

Ford Mustang 2007 4600ccm 300LE Rigotech HQ chiptuning beállítás tesztkör

Suzuki Swift 1.3 68LE Rigotech HQ chiptuning beállítás tesztkör.

Chiptuning referencia Suzuki Swift 1.3i 68ps és 100NM. Ebben a nagyon gyakori Suzuki modellben egy régi Denso rendszer működik, belsejében egy un. OTP (One Time Programmable – egyszer programozható) mikrokontrollerrel. Ezért, az autó chiptuningját a legtöbb tuningcég nem vállalja, teljesítményén, forgatónyomatékán elvileg érdemben módosítani nem lehet. Ezzel szemben a Rigotech Autósportnál gond nélkül tuningoljuk ezt a típust is. Az eredmény 79 LE és 118NM, de érdemes végignézni a rögtönzött felvételt, meghallgatni a tulajdonos értékelését is.

chiptuning-referencia-szekszárd

Köszönjük figyelmed, üdv:

Rigotech Chiptuning Csapata és
Tóth Richárd tulajdonos ügyvezető
Kérj ajánlatot, utána foglalj időpontot, érjük el a célod és adj egy klassz referenciát Te is!