Kérj árajánlatot Prémium Pro chiptuningra, teljesítménymérésre, olcsó tuning javítására vagy gyári visszaállításra!

 

FONTOS 1.
Csak akkor kérj árajánlatot, ha az autód mechanikailag TÖKÉLETES. Ha gyanítod, hogy fennálló fizikai baja van, pl. elgyengült, ismert EGR, DPF gondja van,  hangolására kizárólag javíttatása UTÁN adunk árajánlatot. Hibás autón nem tudunk segíteni, eredményt garantálni.

FONTOS 2.
Ha az autód már programozták és ott kezdődtek a gondok, a beállításod vizsgálatát vállaljuk, az autó gyári visszaállítása, szakszerű ‘újratuningja’ megoldható.

FONTOS 3.
Ha az autóból már kivették / kiírták a DPF-et, és amiatt van szoftver probléma  a  DPF lekapcsolt beállítás korrekcióját NEM vállaljuk, kizárólag gyárira visszaállítását, vagy motoroptimalizálást az érkező programra, a környezetvédelmi rész érintése nélkül. Környezetvédelmi rendszerek lekapcsolásával diagnosztikai céllal sem foglalkozunk! – ezek javítását javaslom

Egy tökéletes, erős beállításnak (ha az szakszerűen van elkészítve) egyébként egyik rendszer (EGR / DPF) lekapcsolása sem feltétele.

 

Ha jó autóból szeretnél tökéleteset, kérj ajánlatot MOST! – csatlakozz elégedett ügyfeleink több mint tízezres táborához 

 

chiptuning-arajanlat
chiptuning-arajanlat
chiptuning-arajanlat