Szerverünk internetkapcsolati problémája miatt, az ajánlatkérő felület lehet, hogy nem töltődik be. Ha így lenne, próbáld újra kicsit később, köszönöm.

 

 

Árajánlatkérés és technikai infók

Árajánlatkérés és technikai infók


Az ajánlatkérő felület még nem mobil-optimalizált, dolgozunk rajta. Emiatt nagyon körülményes és nehéz a használata, elnézésed kérem. Egy hős vagy, ha ki tudod tölteni végig. – esetleg nézz rá később asztali gépről, ott gyorsan lehet pörgetni

Ha egyetértesz, pipáld ki ezeket, a gomb csak akkor enged tovább.
Ez a hatályos jogszabályok és adatvédelem miatt szükséges.
Az Adatkezelési Tájékoztatót és ÁSZF-et megismertem és elfogadom.
Hozzájárulok, hogy a Rigotech Bt. számomra email-t küldjön.
Megnéztem a videót. Mit vállaltok / mit nem / DPF ügyek.Figyelem! Az ajánlatod 1 munkanapon belül megküldjük. A műhely teljes időben nyitva van, viszont szinte telt ház van. Emiatt erre a hétre már csak nagy szerencsével találhatunk időpontot, kb. 1 hétre előre be vagyunk táblázva, köszönjük megértésed. Ha majd megfelelő az ajánlat célszerű mihamarabb lefoglalni a számodra megfelelő legkorábbi szabad időpontot.

  • !!! A freemail.hu , gmail.hu, egyéb rendszerek felé gyakran nem megy át az értesítőnk. Ha 24 órán belül nem látod az ajánlatod értesítő levelét, azonnal segítünk, kérlek hívd az ügyfélszolgálatot 30/ 227 12 27. – használd a legjobb email címed !!!