Alfa Romeo Crosswagon 1.9JTD 150 LE chiptuning

1.9JTD 150 LE chiptuning? A legjobb helyen vagy, figyeld a részleteket, adatokat!

 

Katalógusunkban 2256 típusnál hitelesített teljesítménymérés segíti a döntésed, baráti és felkészült csapatunkkal várunk Téged is!

Chiptuning • Alfa Romeo • Crosswagon • 2005 – 2007 • 1.9JTD (110 kW / 150 LE)

 

Alfa Romeo Crosswagon 1.9JTD 150 LE chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Alfa Romeo Crosswagon – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

alfa-romeo-crosswagon-tuning-1-9jtd-150-chiptuning
Alfa Romeo Crosswagon TUNING 1.9JTD 150 LE chiptuning

Gyártó: Alfa Romeo
Modell: Crosswagon
Kiadás: 2005 – 2007
Motor: 1.9JTD (110 kW / 150 LE)
Motorkód: AR37101
Lökettérfogat: 1910 ccm
Kompr.viszony: 18.00 : 1
Löket / furat: 82,0 X 90,4 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 72

Rigotech Prémium Pro Alfa Romeo tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Alfa Romeo motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Alfa Romeo motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
150LE
165LE
+ 15 LE
NYOMATÉK
305Nm
355Nm
+ 50 Nm
 

Alfa Romeo tuning – Stage1

Alfa Romeo tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.9JTD 150 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Alfa Romeo tuning Crosswagon 1.9JTD chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Alfa Romeo chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Alfa Romeo Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Alfa Romeo Crosswagon 1.9JTD 150 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch EDC16C8

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: FCA (Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia) csoport 1.9JTD 150 lóerős (305NM) motor


A kiválasztott Alfa Romeo Crosswagon 150 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Alfa Romeo 1.9JTD 150 lóerős (305NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Crosswagon 150 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


alfa-romeo-crosswagon-1-9jtd-150-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!