Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 150 LE tuning

2.2 JTD 150 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Alfa Romeo » Stelvio » 2017 -> » 2.2 JTD (110 kW / 150 LE)

 

Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 150 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Alfa Romeo Stelvio – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

alfa-romeo-stelvio-tuning-2-2-jtd-150-chiptuning
Alfa Romeo Stelvio TUNING 2.2 JTD 150 LE chiptuning

Gyártó: Alfa Romeo
Modell: Stelvio
Kiadás: 2017 ->
Motor: 2.2 JTD (110 kW / 150 LE)
Motorkód: 55275156
Lökettérfogat: 2143 ccm
Kompr.viszony: 15.50 : 1
Löket / furat: 83,0 X 99,0 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 140

Rigotech Prémium Pro Alfa Romeo tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Alfa Romeo motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Alfa Romeo motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
150LE
170LE
+ 20 LE
NYOMATÉK
380Nm
445Nm
+ 65 Nm
 

Alfa Romeo tuning – Stage1

Alfa Romeo tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.2 JTD 150 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Alfa Romeo tuning Stelvio 2.2 JTD chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Alfa Romeo chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Alfa Romeo Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTD 150 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch EDC17C69

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: FCA (Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia) csoport 2.2 JTD 150 lóerős (380NM) motor


A kiválasztott Alfa Romeo Stelvio 150 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Alfa Romeo 2.2 JTD 150 lóerős (380NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Stelvio 150 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


alfa-romeo-stelvio-2-2-jtd-150-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Alfa Romeo Stelvio sztorik

Feltöltés alatt...