Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510 LE chiptuning

2.9 V6 Turbo 510 LE chiptuning? A legjobb helyen vagy, figyeld a részleteket, adatokat!

 

Katalógusunkban 2256 típusnál hitelesített teljesítménymérés segíti a döntésed, baráti és felkészült csapatunkkal várunk Téged is!

Chiptuning • Alfa Romeo • Stelvio • 2017 -> • 2.9 V6 Turbo (375 kW / 510 LE)

 

Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510 LE chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Alfa Romeo Stelvio – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

alfa-romeo-stelvio-tuning-2-9-v6-turbo-510-chiptuning
Alfa Romeo Stelvio TUNING 2.9 V6 Turbo 510 LE chiptuning

Gyártó: Alfa Romeo
Modell: Stelvio
Kiadás: 2017 ->
Motor: 2.9 V6 Turbo (375 kW / 510 LE)
Motorkód: 670050436
Lökettérfogat: 2891 ccm
Kompr.viszony: 9.30 : 1
Löket / furat: 86,5 X 82,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 145

Rigotech Prémium Pro Alfa Romeo tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Alfa Romeo motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Alfa Romeo motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
510LE
545LE
+ 35 LE
NYOMATÉK
600Nm
650Nm
+ 50 Nm
 

Alfa Romeo tuning – Stage1

Alfa Romeo tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.9 V6 Turbo 510 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Alfa Romeo tuning Stelvio 2.9 V6 Turbo chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Alfa Romeo chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Alfa Romeo Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 Turbo 510 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch MED17.3.5

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: FCA (Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia) csoport 2.9 V6 Turbo 510 lóerős (600NM) motor


A kiválasztott Alfa Romeo Stelvio 510 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Alfa Romeo 2.9 V6 Turbo 510 lóerős (600NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Stelvio 510 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


alfa-romeo-stelvio-2-9-v6-turbo-510-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!