Audi S5 3.0 TFSI 333 LE tuning

3.0 TFSI 333 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Audi » S5 » 8T - 2007 - 2016 » 3.0 TFSI (245 kW / 333 LE)

 

Audi S5 3.0 TFSI 333 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Audi S5 – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

audi-s5-tuning-3-0-tfsi-333-chiptuning
Audi S5 TUNING 3.0 TFSI 333 LE chiptuning

Gyártó: Audi
Modell: S5
Kiadás: 8T – 2007 – 2016
Motor: 3.0 TFSI (245 kW / 333 LE)
Motorkód: CAKA
Lökettérfogat: 2995 ccm
Kompr.viszony: 10.30 : 1
Löket / furat: 84,5 X 89,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő: Temic DL501 Gen2
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 699

Rigotech Prémium Pro Audi tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Audi motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Audi motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
333LE
373LE
+ 40 LE
NYOMATÉK
440Nm
500Nm
+ 60 Nm
 

Audi tuning – Stage1

Audi tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 3.0 TFSI 333 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Audi tuning S5 3.0 TFSI chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Audi chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Audi Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Audi S5 3.0 TFSI 333 LE – háromféle motorvezérlővel szerelték. Mindhármat biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni: Siemens/Continental Simos 16, Siemens/Continental Simos 8.4, Siemens/Continental Simos 8.5

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) csoport 3.0 TFSI 333 lóerős (440NM) motor


A kiválasztott Audi S5 333 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Audi 3.0 TFSI 333 lóerős (440NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott S5 333 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


audi-s5-3-0-tfsi-333-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Audi S5 sztorik

Feltöltés alatt...