Audi SQ5 3.0 TDI Bi-Turbo Plus 340 LE chiptuning

3.0 TDI Bi-Turbo Plus 340 LE chiptuning? A legjobb helyen vagy, figyeld a részleteket, adatokat!

 

Katalógusunkban 2256 típusnál hitelesített teljesítménymérés segíti a döntésed, baráti és felkészült csapatunkkal várunk Téged is!

Chiptuning • Audi • SQ5 • 8R – MK1 – 2012 – 2017 • 3.0 TDI Bi-Turbo Plus (250 kW / 340 LE)

 

Audi SQ5 3.0 TDI Bi-Turbo Plus 340 LE chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Audi SQ5 – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

audi-sq5-tuning-3-0-tdi-bi-turbo-plus-340-chiptuning
Audi SQ5 TUNING 3.0 TDI Bi-Turbo Plus 340 LE chiptuning

Gyártó: Audi
Modell: SQ5
Kiadás: 8R – MK1 – 2012 – 2017
Motor: 3.0 TDI Bi-Turbo Plus (250 kW / 340 LE)
Motorkód: CGQB
Lökettérfogat: 2967 ccm
Kompr.viszony: 16.80 : 1
Löket / furat: 83,0 X 91,4 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 721

Rigotech Prémium Pro Audi tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Audi motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Audi motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
340LE
360LE
+ 20 LE
NYOMATÉK
700Nm
760Nm
+ 60 Nm
 

Audi tuning – Stage1

Audi tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 3.0 TDI Bi-Turbo Plus 340 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Audi tuning SQ5 3.0 TDI Bi-Turbo Plus chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Audi chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Audi Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Audi SQ5 3.0 TDI Bi-Turbo Plus 340 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch EDC17CP44

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) csoport 3.0 TDI Bi-Turbo Plus 340 lóerős (700NM) motor


A kiválasztott Audi SQ5 340 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Audi 3.0 TDI Bi-Turbo Plus 340 lóerős (700NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott SQ5 340 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


audi-sq5-3-0-tdi-bi-turbo-plus-340-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!