Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435 LE tuning

4.0 TDI Bi-Turbo 435 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Audi » SQ7 » 4M - 2016 -> » 4.0 TDI Bi-Turbo (320 kW / 435 LE)

 

Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Audi SQ7 – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

audi-sq7-tuning-4-0-tdi-bi-turbo-435-chiptuning
Audi SQ7 TUNING 4.0 TDI Bi-Turbo 435 LE chiptuning

Gyártó: Audi
Modell: SQ7
Kiadás: 4M – 2016 ->
Motor: 4.0 TDI Bi-Turbo (320 kW / 435 LE)
Motorkód: CZAC
Lökettérfogat: 3956 ccm
Kompr.viszony: 16.00 : 1
Löket / furat: 83,0 X 91,4 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 725

Rigotech Prémium Pro Audi tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Audi motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Audi motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
435LE
465LE
+ 30 LE
NYOMATÉK
900Nm
960Nm
+ 60 Nm
 

Audi tuning – Stage1

Audi tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 4.0 TDI Bi-Turbo 435 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Audi tuning SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Audi chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Audi Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Audi SQ7 4.0 TDI Bi-Turbo 435 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch MD1CP014

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) csoport 4.0 TDI Bi-Turbo 435 lóerős (900NM) motor


A kiválasztott Audi SQ7 435 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Audi 4.0 TDI Bi-Turbo 435 lóerős (900NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott SQ7 435 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


audi-sq7-4-0-tdi-bi-turbo-435-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!





Legutóbbi Audi SQ7 sztorik

Feltöltés alatt...