Audi TT S 2.0 TFSI 272 LE tuning

2.0 TFSI 272 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Audi » TT S » Összes » 2.0 TFSI (200 kW / 272 LE)

 

Audi TT S 2.0 TFSI 272 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Audi TT S – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

audi-tt-s-tuning-2-0-tfsi-272-chiptuning
Audi TT S TUNING 2.0 TFSI 272 LE chiptuning

Gyártó: Audi
Modell: TT S
Kiadás: Összes
Motor: 2.0 TFSI (200 kW / 272 LE)
Motorkód: CDLB
Lökettérfogat: 1984 ccm
Kompr.viszony: 9.80 : 1
Löket / furat: 82,5 X 92,8 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő: Temic DQ250
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 748

Rigotech Prémium Pro Audi tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Audi motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Audi motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
272LE
302LE
+ 30 LE
NYOMATÉK
350Nm
410Nm
+ 60 Nm
 

Audi tuning – Stage1

Audi tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.0 TFSI 272 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Audi tuning TT S 2.0 TFSI chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Audi chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Audi Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Audi TT S 2.0 TFSI 272 LE – kétféle motorvezérlővel szerelték. Mindkettőt biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni: Bosch MED9, Siemens/Continental Simos 18.1

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: VAG (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda) csoport 2.0 TFSI 272 lóerős (350NM) motor


A kiválasztott Audi TT S 272 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Audi 2.0 TFSI 272 lóerős (350NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott TT S 272 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


audi-tt-s-2-0-tfsi-272-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Audi TT S sztorik

Feltöltés alatt...