Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550 LE tuning

4.0 V8 Bi-Turbo 550 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Bentley » Bentayga » 2016 -> » 4.0 V8 Bi-Turbo (404 kW / 550 LE)

 

Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Bentley Bentayga – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

bentley-bentayga-tuning-4-0-v8-bi-turbo-550-chiptuning
Bentley Bentayga TUNING 4.0 V8 Bi-Turbo 550 LE chiptuning

Gyártó: Bentley
Modell: Bentayga
Kiadás: 2016 ->
Motor: 4.0 V8 Bi-Turbo (404 kW / 550 LE)
Motorkód:
Lökettérfogat: 3996 ccm
Kompr.viszony:
Löket / furat:
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 752

Rigotech Prémium Pro Bentley tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Bentley motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Bentley motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
550LE
600LE
+ 50 LE
NYOMATÉK
770Nm
850Nm
+ 80 Nm
 

Bentley tuning – Stage1

Bentley tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 4.0 V8 Bi-Turbo 550 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Bentley tuning Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Bentley chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Bentley Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Bentley Bentayga 4.0 V8 Bi-Turbo 550 LE – többféle motorvezérlővel szerelték, típusát a helyszínen azonosítjuk.

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 4.0 V8 Bi-Turbo 550 lóerős (770NM) motor


A kiválasztott Bentley Bentayga 550 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Bentley 4.0 V8 Bi-Turbo 550 lóerős (770NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Bentayga 550 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


bentley-bentayga-4-0-v8-bi-turbo-550-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Bentley Bentayga sztorik

Feltöltés alatt...