Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625 LE tuning

6.0 TSI W12 625 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Bentley » Continental Flying Spur » 2016 - 2019 » 6.0 TSI W12 (460 kW / 625 LE)

 

Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Bentley Continental Flying Spur – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

bentley-continental-flying-spur-tuning-6-0-tsi-w12-625-chiptuning
Bentley Continental Flying Spur TUNING 6.0 TSI W12 625 LE chiptuning

Gyártó: Bentley
Modell: Continental Flying Spur
Kiadás: 2016 – 2019
Motor: 6.0 TSI W12 (460 kW / 625 LE)
Motorkód: CVAA
Lökettérfogat: 5998 ccm
Kompr.viszony: 9.00 : 1
Löket / furat: 84,0 X 90,2 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 759

Rigotech Prémium Pro Bentley tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Bentley motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Bentley motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
625LE
665LE
+ 40 LE
NYOMATÉK
800Nm
880Nm
+ 80 Nm
 

Bentley tuning – Stage1

Bentley tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 6.0 TSI W12 625 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Bentley tuning Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Bentley chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Bentley Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Bentley Continental Flying Spur 6.0 TSI W12 625 LE – többféle motorvezérlővel szerelték, típusát a helyszínen azonosítjuk.

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 6.0 TSI W12 625 lóerős (800NM) motor


A kiválasztott Bentley Continental Flying Spur 625 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Bentley 6.0 TSI W12 625 lóerős (800NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Continental Flying Spur 625 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


bentley-continental-flying-spur-6-0-tsi-w12-625-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Bentley Continental Flying Spur sztorik

Feltöltés alatt...