Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528 LE tuning

4.0 TFSI V8 S 528 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Bentley » Continental GTC » Összes » 4.0 TFSI V8 S (388 kW / 528 LE)

 

Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Bentley Continental GTC – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

bentley-continental-gtc-tuning-4-0-tfsi-v8-s-528-chiptuning
Bentley Continental GTC TUNING 4.0 TFSI V8 S 528 LE chiptuning

Gyártó: Bentley
Modell: Continental GTC
Kiadás: Összes
Motor: 4.0 TFSI V8 S (388 kW / 528 LE)
Motorkód: CYC
Lökettérfogat: 3993 ccm
Kompr.viszony: 9.30 : 1
Löket / furat: 84,5 X 89,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 770

Rigotech Prémium Pro Bentley tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Bentley motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Bentley motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
528LE
578LE
+ 50 LE
NYOMATÉK
680Nm
760Nm
+ 80 Nm
 

Bentley tuning – Stage1

Bentley tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 4.0 TFSI V8 S 528 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Bentley tuning Continental GTC 4.0 TFSI V8 S chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Bentley chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Bentley Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Bentley Continental GTC 4.0 TFSI V8 S 528 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch MED17.1.1

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 4.0 TFSI V8 S 528 lóerős (680NM) motor


A kiválasztott Bentley Continental GTC 528 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Bentley 4.0 TFSI V8 S 528 lóerős (680NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Continental GTC 528 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


bentley-continental-gtc-4-0-tfsi-v8-s-528-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Bentley Continental GTC sztorik

Feltöltés alatt...