Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181 LE chiptuning

1.6 Turbo 181 LE chiptuning? A legjobb helyen vagy, figyeld a részleteket, adatokat!

 

Katalógusunkban 2256 típusnál hitelesített teljesítménymérés segíti a döntésed, baráti és felkészült csapatunkkal várunk Téged is!

Chiptuning • Buick • Excelle GT • Összes • 1.6 Turbo (133 kW / 181 LE)

 

Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181 LE chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Buick Excelle GT – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

buick-excelle-gt-tuning-1-6-turbo-181-chiptuning
Buick Excelle GT TUNING 1.6 Turbo 181 LE chiptuning

Gyártó: Buick
Modell: Excelle GT
Kiadás: Összes
Motor: 1.6 Turbo (133 kW / 181 LE)
Motorkód: A16XHT
Lökettérfogat: 1598 ccm
Kompr.viszony: 10.50 : 1
Löket / furat: 79,0 X 81,5 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 1441

Rigotech Prémium Pro Buick tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Buick motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Buick motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
181LE
206LE
+ 25 LE
NYOMATÉK
235Nm
265Nm
+ 30 Nm
 

Buick tuning – Stage1

Buick tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.6 Turbo 181 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Buick tuning Excelle GT 1.6 Turbo chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Buick chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Buick Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Buick Excelle GT 1.6 Turbo 181 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Ac Delco E83

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 1.6 Turbo 181 lóerős (235NM) motor


A kiválasztott Buick Excelle GT 181 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Buick 1.6 Turbo 181 lóerős (235NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Excelle GT 181 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


buick-excelle-gt-1-6-turbo-181-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!