Buick Regal 2.0 Turbo 220 LE tuning

2.0 Turbo 220 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Buick » Regal » 2010 -> » 2.0 Turbo (162 kW / 220 LE)

 

Buick Regal 2.0 Turbo 220 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Buick Regal – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

buick-regal-tuning-2-0-turbo-220-chiptuning
Buick Regal TUNING 2.0 Turbo 220 LE chiptuning

Gyártó: Buick
Modell: Regal
Kiadás: 2010 ->
Motor: 2.0 Turbo (162 kW / 220 LE)
Motorkód: A20LTG
Lökettérfogat: 1998 ccm
Kompr.viszony: 9.50 : 1
Löket / furat: 86,0 X 86,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 1463

Rigotech Prémium Pro Buick tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Buick motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Buick motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
220LE
250LE
+ 30 LE
NYOMATÉK
350Nm
390Nm
+ 40 Nm
 

Buick tuning – Stage1

Buick tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.0 Turbo 220 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Buick tuning Regal 2.0 Turbo chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Buick chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Buick Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Buick Regal 2.0 Turbo 220 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch ME9.6

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 2.0 Turbo 220 lóerős (350NM) motor


A kiválasztott Buick Regal 220 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Buick 2.0 Turbo 220 lóerős (350NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Regal 220 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


buick-regal-2-0-turbo-220-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Buick Regal sztorik

Feltöltés alatt...