Cadillac CTS 3.6 V6 304 LE tuning

3.6 V6 304 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Cadillac » CTS » 2008 - 2013 » 3.6 V6 (224 kW / 304 LE)

 

Cadillac CTS 3.6 V6 304 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Cadillac CTS – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

cadillac-cts-tuning-3-6-v6-304-chiptuning
Cadillac CTS TUNING 3.6 V6 304 LE chiptuning

Gyártó: Cadillac
Modell: CTS
Kiadás: 2008 – 2013
Motor: 3.6 V6 (224 kW / 304 LE)
Motorkód: LLT
Lökettérfogat: 3564 ccm
Kompr.viszony: 10.20 : 1
Löket / furat: 94,0 X 85,6 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 1499

Rigotech Prémium Pro Cadillac tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Cadillac motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Cadillac motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
304LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
370Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Cadillac tuning – Stage1

Cadillac tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 3.6 V6 304 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Cadillac tuning CTS 3.6 V6 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Cadillac chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Cadillac Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Cadillac CTS 3.6 V6 304 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch ME9.6

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 3.6 V6 304 lóerős (370NM) motor


A kiválasztott Cadillac CTS 304 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Cadillac 3.6 V6 304 lóerős (370NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott CTS 304 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


cadillac-cts-3-6-v6-304-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Cadillac CTS sztorik

Feltöltés alatt...