Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443 LE tuning

4.4 Supercharged V8 443 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Cadillac » XLR » 2006 - 2009 » 4.4 Supercharged V8 (326 kW / 443 LE)

 

Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Cadillac XLR – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

cadillac-xlr-tuning-4-4-supercharged-v8-443-chiptuning
Cadillac XLR TUNING 4.4 Supercharged V8 443 LE chiptuning

Gyártó: Cadillac
Modell: XLR
Kiadás: 2006 – 2009
Motor: 4.4 Supercharged V8 (326 kW / 443 LE)
Motorkód: LC3
Lökettérfogat: 4371 ccm
Kompr.viszony: 9.00 : 1
Löket / furat: 91,0 X 94,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 1519

Rigotech Prémium Pro Cadillac tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Cadillac motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Cadillac motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
443LE
480LE
+ 37 LE
NYOMATÉK
561Nm
600Nm
+ 39 Nm
 

Cadillac tuning – Stage1

Cadillac tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 4.4 Supercharged V8 443 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Cadillac tuning XLR 4.4 Supercharged V8 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Cadillac chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Cadillac Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Cadillac XLR 4.4 Supercharged V8 443 LE – többféle motorvezérlővel szerelték, típusát a helyszínen azonosítjuk.

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 4.4 Supercharged V8 443 lóerős (561NM) motor


A kiválasztott Cadillac XLR 443 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Cadillac 4.4 Supercharged V8 443 lóerős (561NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott XLR 443 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


cadillac-xlr-4-4-supercharged-v8-443-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Cadillac XLR sztorik

Feltöltés alatt...