Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335 LE tuning

5.7 Hemi V8 335 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Chrysler » Aspen » 2004 - 2009 » 5.7 Hemi V8 (246 kW / 335 LE)

 

Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Chrysler Aspen – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

chrysler-aspen-tuning-5-7-hemi-v8-335-chiptuning
Chrysler Aspen TUNING 5.7 Hemi V8 335 LE chiptuning

Gyártó: Chrysler
Modell: Aspen
Kiadás: 2004 – 2009
Motor: 5.7 Hemi V8 (246 kW / 335 LE)
Motorkód: 5.7 Hemi V8
Lökettérfogat: 5654 ccm
Kompr.viszony: 9.60 : 1
Löket / furat: 99,5 X 90,9 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 1713

Rigotech Prémium Pro Chrysler tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Chrysler motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Chrysler motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
335LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
502Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Chrysler tuning – Stage1

Chrysler tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 5.7 Hemi V8 335 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Chrysler tuning Aspen 5.7 Hemi V8 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Chrysler chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Chrysler Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Chrysler Aspen 5.7 Hemi V8 335 LE – többféle motorvezérlővel szerelték, típusát a helyszínen azonosítjuk.

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: FCA US (Chrysler, Dodge, Jeep) csoport 5.7 Hemi V8 335 lóerős (502NM) motor


A kiválasztott Chrysler Aspen 335 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Chrysler 5.7 Hemi V8 335 lóerős (502NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Aspen 335 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


chrysler-aspen-5-7-hemi-v8-335-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Chrysler Aspen sztorik

Feltöltés alatt...