Chrysler Crossfire 3.2 V6 218 LE tuning

3.2 V6 218 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Chrysler » Crossfire » 2003 - 2008 » 3.2 V6 (160 kW / 218 LE)

 

Chrysler Crossfire 3.2 V6 218 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Chrysler Crossfire – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

chrysler-crossfire-tuning-3-2-v6-218-chiptuning
Chrysler Crossfire TUNING 3.2 V6 218 LE chiptuning

Gyártó: Chrysler
Modell: Crossfire
Kiadás: 2003 – 2008
Motor: 3.2 V6 (160 kW / 218 LE)
Motorkód: 112947
Lökettérfogat: 3199 ccm
Kompr.viszony: 10.00 : 1
Löket / furat: 89,9 X 84,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 1715

Rigotech Prémium Pro Chrysler tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Chrysler motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Chrysler motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
218LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
310Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Chrysler tuning – Stage1

Chrysler tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 3.2 V6 218 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Chrysler tuning Crossfire 3.2 V6 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Chrysler chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Chrysler Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Chrysler Crossfire 3.2 V6 218 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch ME2.8

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: FCA US (Chrysler, Dodge, Jeep) csoport 3.2 V6 218 lóerős (310NM) motor


A kiválasztott Chrysler Crossfire 218 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Chrysler 3.2 V6 218 lóerős (310NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Crossfire 218 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


chrysler-crossfire-3-2-v6-218-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Chrysler Crossfire sztorik

Feltöltés alatt...