Cupra Ateca 2.0 TSI 300 LE tuning

2.0 TSI 300 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Cupra » Ateca » 2018 -> » 2.0 TSI (221 kW / 300 LE)

 

Cupra Ateca 2.0 TSI 300 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Cupra Ateca – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

cupra-ateca-tuning-2-0-tsi-300-chiptuning
Cupra Ateca TUNING 2.0 TSI 300 LE chiptuning

Gyártó: Cupra
Modell: Ateca
Kiadás: 2018 ->
Motor: 2.0 TSI (221 kW / 300 LE)
Motorkód:
Lökettérfogat: 1984 ccm
Kompr.viszony: 9.30 : 1
Löket / furat: 82,5 X 92,8 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2032

Rigotech Prémium Pro Cupra tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Cupra motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Cupra motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
300LE
320LE
+ 20 LE
NYOMATÉK
380Nm
420Nm
+ 40 Nm
 

Cupra tuning – Stage1

Cupra tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.0 TSI 300 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Cupra tuning Ateca 2.0 TSI chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Cupra chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Cupra Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Cupra Ateca 2.0 TSI 300 LE – többféle motorvezérlővel szerelték, típusát a helyszínen azonosítjuk.

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 2.0 TSI 300 lóerős (380NM) motor


A kiválasztott Cupra Ateca 300 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Cupra 2.0 TSI 300 lóerős (380NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Ateca 300 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


cupra-ateca-2-0-tsi-300-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Cupra Ateca sztorik

Feltöltés alatt...