Dacia Duster dCi 110 LE tuning

dCi 110 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Dacia » Duster » 2010 - 2017 » dCi (81 kW / 110 LE)

 

Dacia Duster dCi 110 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Dacia Duster – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

dacia-duster-tuning-dci-110pk-chiptuning
Dacia Duster TUNING dCi 110 LE chiptuning

Gyártó: Dacia
Modell: Duster
Kiadás: 2010 – 2017
Motor: dCi (81 kW / 110 LE)
Motorkód: K9K 628
Lökettérfogat: 1461 ccm
Kompr.viszony: 17.60 : 1
Löket / furat: 76,0 X 80,5 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2045

Rigotech Prémium Pro Dacia tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Dacia motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Dacia motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
110LE
125LE
+ 15 LE
NYOMATÉK
240Nm
280Nm
+ 40 Nm
 

Dacia tuning – Stage1

Dacia tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – dCi 110 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Dacia tuning Duster dCi chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Dacia chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Dacia Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Dacia Duster dCi 110 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Siemens/Continental SID306

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: Renault (Renault, Nissan, Dacia, Infiniti) csoport dCi 110 lóerős (240NM) motor


A kiválasztott Dacia Duster 110 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Dacia dCi 110 lóerős (240NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Duster 110 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


dacia-duster-dci-110pk-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!Még néhány további Dacia Duster teljesítménymérésünk

dacia-Duster-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart
dacia-Duster-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart


Legutóbbi Dacia Duster sztorik

dacia-duster-1-5-dci-90-tuning
Feltöltés alatt...