Daewoo Matiz 0.8 51 LE tuning

0.8 51 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Daewoo » Matiz » Összes » 0.8 (38 kW / 51 LE)

 

Daewoo Matiz 0.8 51 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Daewoo Matiz – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

daewoo-matiz-tuning-0-8-051-chiptuning
Daewoo Matiz TUNING 0.8 51 LE chiptuning

Gyártó: Daewoo
Modell: Matiz
Kiadás: Összes
Motor: 0.8 (38 kW / 51 LE)
Motorkód: F8CV
Lökettérfogat: 796 ccm
Kompr.viszony: 9.30 : 1
Löket / furat: 68,5 X 72,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2093

Rigotech Prémium Pro Daewoo tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Daewoo motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Daewoo motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
51LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
69Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Daewoo tuning – Stage1

Daewoo tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 0.8 51 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Daewoo tuning Matiz 0.8 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Daewoo chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Daewoo Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Daewoo Matiz 0.8 51 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Siemens/Continental SIRIUS 32

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: GM - General Motors (Opel, Chevrolet, Daewoo, Saab, Vauxhall) csoport 0.8 51 lóerős (69NM) motor


A kiválasztott Daewoo Matiz 51 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Daewoo 0.8 51 lóerős (69NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Matiz 51 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


daewoo-matiz-0-8-051-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Daewoo Matiz sztorik

Feltöltés alatt...