Daewoo Nubira 2.0 VCDi 121 LE tuning

2.0 VCDi 121 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Daewoo » Nubira » Összes » 2.0 VCDi (89 kW / 121 LE)

 

Daewoo Nubira 2.0 VCDi 121 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Daewoo Nubira – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

daewoo-nubira-tuning-2-0-vcdi-121-chiptuning
Daewoo Nubira TUNING 2.0 VCDi 121 LE chiptuning

Gyártó: Daewoo
Modell: Nubira
Kiadás: Összes
Motor: 2.0 VCDi (89 kW / 121 LE)
Motorkód:
Lökettérfogat: 2000 ccm
Kompr.viszony:
Löket / furat:
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2094

Rigotech Prémium Pro Daewoo tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Daewoo motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Daewoo motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
121LE
151LE
+ 30 LE
NYOMATÉK
280Nm
330Nm
+ 50 Nm
 

Daewoo tuning – Stage1

Daewoo tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.0 VCDi 121 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Daewoo tuning Nubira 2.0 VCDi chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Daewoo chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Daewoo Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Daewoo Nubira 2.0 VCDi 121 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch EDC16C39

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: GM - General Motors (Opel, Chevrolet, Daewoo, Saab, Vauxhall) csoport 2.0 VCDi 121 lóerős (280NM) motor


A kiválasztott Daewoo Nubira 121 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Daewoo 2.0 VCDi 121 lóerős (280NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Nubira 121 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


daewoo-nubira-2-0-vcdi-121-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Daewoo Nubira sztorik

Feltöltés alatt...