Dodge Charger SRT8 8.1 V8 432 LE tuning

SRT8 8.1 V8 432 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Dodge » Charger » 2006 - 2010 » SRT8 8.1 V8 (318 kW / 432 LE)

 

Dodge Charger SRT8 8.1 V8 432 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Dodge Charger – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

dodge-charger-tuning-srt8-8-1-v8-432-chiptuning
Dodge Charger TUNING SRT8 8.1 V8 432 LE chiptuning

Gyártó: Dodge
Modell: Charger
Kiadás: 2006 – 2010
Motor: SRT8 8.1 V8 (318 kW / 432 LE)
Motorkód: Hemi ESF
Lökettérfogat: 6059 ccm
Kompr.viszony: 10.30 : 1
Löket / furat: 103,0 X 90,9 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2119

Rigotech Prémium Pro Dodge tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Dodge motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Dodge motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
432LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
569Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Dodge tuning – Stage1

Dodge tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – SRT8 8.1 V8 432 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Dodge tuning Charger SRT8 8.1 V8 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Dodge chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Dodge Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Dodge Charger SRT8 8.1 V8 432 LE – kétféle motorvezérlővel szerelték. Mindkettőt biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni: Chrysler NCG3, Chrysler NGC4

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: FCA US (Chrysler, Dodge, Jeep) csoport SRT8 8.1 V8 432 lóerős (569NM) motor


A kiválasztott Dodge Charger 432 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Dodge SRT8 8.1 V8 432 lóerős (569NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Charger 432 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


dodge-charger-srt8-8-1-v8-432-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Dodge Charger sztorik

Feltöltés alatt...