Dodge Durango 3.6 V6 290 LE tuning

3.6 V6 290 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Dodge » Durango » 2010 -> » 3.6 V6 (213 kW / 290 LE)

 

Dodge Durango 3.6 V6 290 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Dodge Durango – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

dodge-durango-tuning-3-6-v6-290-chiptuning
Dodge Durango TUNING 3.6 V6 290 LE chiptuning

Gyártó: Dodge
Modell: Durango
Kiadás: 2010 ->
Motor: 3.6 V6 (213 kW / 290 LE)
Motorkód: Pentasar 3.6
Lökettérfogat: 3604 ccm
Kompr.viszony: 10.20 : 1
Löket / furat: 96,0 X 83,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2128

Rigotech Prémium Pro Dodge tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Dodge motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Dodge motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
290LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
350Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Dodge tuning – Stage1

Dodge tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 3.6 V6 290 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Dodge tuning Durango 3.6 V6 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Dodge chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Dodge Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Dodge Durango 3.6 V6 290 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Siemens/Continental GPEC2

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: FCA US (Chrysler, Dodge, Jeep) csoport 3.6 V6 290 lóerős (350NM) motor


A kiválasztott Dodge Durango 290 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Dodge 3.6 V6 290 lóerős (350NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Durango 290 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


dodge-durango-3-6-v6-290-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Dodge Durango sztorik

Feltöltés alatt...