DS 3 / Cabrio 1.6 BlueHDI 100 LE chiptuning

1.6 BlueHDI 100 LE chiptuning? A legjobb helyen vagy, figyeld a részleteket, adatokat!

 

Katalógusunkban 2256 típusnál hitelesített teljesítménymérés segíti a döntésed, baráti és felkészült csapatunkkal várunk Téged is!

Chiptuning • DS • 3 / Cabrio • 2015 -> • 1.6 BlueHDI 8v (74 kW / 100 LE)

 

DS 3 / Cabrio 1.6 BlueHDI 100 LE chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – DS 3 / Cabrio – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

ds-3-cabrio-tuning-1-6-bluehdi-8v-100-chiptuning
DS 3 / Cabrio TUNING 1.6 BlueHDI 100 LE chiptuning

Gyártó: DS
Modell: 3 / Cabrio
Kiadás: 2015 ->
Motor: 1.6 BlueHDI 8v (74 kW / 100 LE)
Motorkód: DV6FDTED
Lökettérfogat: 1560 ccm
Kompr.viszony: 16.00 : 1
Löket / furat: 75,0 X 88,3 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2155

Rigotech Prémium Pro DS tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

DS motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

DS motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
100LE
125LE
+ 25 LE
NYOMATÉK
254Nm
294Nm
+ 40 Nm
 

DS tuning – Stage1

DS tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.6 BlueHDI 100 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

DS tuning 3 / Cabrio 1.6 BlueHDI chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden DS chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy DS Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – DS 3 / Cabrio 1.6 BlueHDI 100 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch EDC17C10

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 1.6 BlueHDI 100 lóerős (254NM) motor


A kiválasztott DS 3 / Cabrio 100 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

DS 1.6 BlueHDI 100 lóerős (254NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott 3 / Cabrio 100 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


ds-3-cabrio-1-6-bluehdi-8v-100-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!