DS 4 Crossback 1.6 THP 165 LE tuning

1.6 THP 165 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » DS » 4 Crossback » 2015 -> » 1.6 THP (121 kW / 165 LE)

 

DS 4 Crossback 1.6 THP 165 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – DS 4 Crossback – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

ds-4-crossback-tuning-1-6-thp-165-chiptuning
DS 4 Crossback TUNING 1.6 THP 165 LE chiptuning

Gyártó: DS
Modell: 4 Crossback
Kiadás: 2015 ->
Motor: 1.6 THP (121 kW / 165 LE)
Motorkód: EP6CDT M
Lökettérfogat: 1598 ccm
Kompr.viszony: 11.00 : 1
Löket / furat: 77,0 X 85,8 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2178

Rigotech Prémium Pro DS tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

DS motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

DS motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
165LE
190LE
+ 25 LE
NYOMATÉK
240Nm
270Nm
+ 30 Nm
 

DS tuning – Stage1

DS tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.6 THP 165 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

DS tuning 4 Crossback 1.6 THP chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden DS chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy DS Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – DS 4 Crossback 1.6 THP 165 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch MED17.4

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 1.6 THP 165 lóerős (240NM) motor


A kiválasztott DS 4 Crossback 165 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

DS 1.6 THP 165 lóerős (240NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott 4 Crossback 165 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


ds-4-crossback-1-6-thp-165-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi DS 4 Crossback sztorik

Feltöltés alatt...