DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180 LE tuning

1.6 PureTech 180 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » DS » 7 Crossback » 2017 -> » 1.6 PureTech (132 kW / 180 LE)

 

DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – DS 7 Crossback – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

ds-7-crossback-tuning-1-6-puretech-180-chiptuning
DS 7 Crossback TUNING 1.6 PureTech 180 LE chiptuning

Gyártó: DS
Modell: 7 Crossback
Kiadás: 2017 ->
Motor: 1.6 PureTech (132 kW / 180 LE)
Motorkód: 5GC
Lökettérfogat: 1598 ccm
Kompr.viszony:
Löket / furat: 77,0 X 85,8 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2187

Rigotech Prémium Pro DS tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

DS motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

DS motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
180LE
205LE
+ 25 LE
NYOMATÉK
250Nm
280Nm
+ 30 Nm
 

DS tuning – Stage1

DS tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.6 PureTech 180 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

DS tuning 7 Crossback 1.6 PureTech chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden DS chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy DS Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – DS 7 Crossback 1.6 PureTech 180 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch MG1CS042

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 1.6 PureTech 180 lóerős (250NM) motor


A kiválasztott DS 7 Crossback 180 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

DS 1.6 PureTech 180 lóerős (250NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott 7 Crossback 180 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


ds-7-crossback-1-6-puretech-180-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi DS 7 Crossback sztorik

Feltöltés alatt...