Fiat Sedici 1.9 JTD 120 LE tuning

1.9 JTD 120 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Fiat » Sedici » Összes » 1.9 JTD (88 kW / 120 LE)

 

Fiat Sedici 1.9 JTD 120 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Fiat Sedici – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

fiat-sedici-tuning-1-9-jtd-120-chiptuning
Fiat Sedici TUNING 1.9 JTD 120 LE chiptuning

Gyártó: Fiat
Modell: Sedici
Kiadás: Összes
Motor: 1.9 JTD (88 kW / 120 LE)
Motorkód: D19AA
Lökettérfogat: 1910 ccm
Kompr.viszony: 18.50 : 1
Löket / furat: 82,0 X 90,4 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2414

Rigotech Prémium Pro Fiat tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Fiat motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Fiat motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
120LE
140LE
+ 20 LE
NYOMATÉK
280Nm
330Nm
+ 50 Nm
 

Fiat tuning – Stage1

Fiat tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.9 JTD 120 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Fiat tuning Sedici 1.9 JTD chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Fiat chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Fiat Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Fiat Sedici 1.9 JTD 120 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch EDC16C39

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: FCA (Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia) csoport 1.9 JTD 120 lóerős (280NM) motor


A kiválasztott Fiat Sedici 120 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Fiat 1.9 JTD 120 lóerős (280NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Sedici 120 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


fiat-sedici-1-9-jtd-120-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Fiat Sedici sztorik

Feltöltés alatt...