Holden Commodore 3.6 V6 235 LE tuning

3.6 V6 235 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Holden » Commodore » 2005 - 2008 » 3.6 V6 (173 kW / 235 LE)

 

Holden Commodore 3.6 V6 235 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Holden Commodore – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

holden-commodore-tuning-3-6-v6-235-chiptuning
Holden Commodore TUNING 3.6 V6 235 LE chiptuning

Gyártó: Holden
Modell: Commodore
Kiadás: 2005 – 2008
Motor: 3.6 V6 (173 kW / 235 LE)
Motorkód: LY7
Lökettérfogat: 3564 ccm
Kompr.viszony: 10.20 : 1
Löket / furat: 94,0 X 85,6 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2899

Rigotech Prémium Pro Holden tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Holden motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Holden motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
235LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
325Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Holden tuning – Stage1

Holden tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 3.6 V6 235 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Holden tuning Commodore 3.6 V6 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Holden chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Holden Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Holden Commodore 3.6 V6 235 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch ME9.6

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 3.6 V6 235 lóerős (325NM) motor


A kiválasztott Holden Commodore 235 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Holden 3.6 V6 235 lóerős (325NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Commodore 235 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


holden-commodore-3-6-v6-235-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Holden Commodore sztorik

Feltöltés alatt...