Holden Trax 1.7D 125 LE tuning

1.7D 125 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Holden » Trax » 2013-> » 1.7D (92 kW / 125 LE)

 

Holden Trax 1.7D 125 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Holden Trax – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

holden-trax-tuning-1-7d-125-chiptuning
Holden Trax TUNING 1.7D 125 LE chiptuning

Gyártó: Holden
Modell: Trax
Kiadás: 2013->
Motor: 1.7D (92 kW / 125 LE)
Motorkód: A17DTS
Lökettérfogat: 1686 ccm
Kompr.viszony:
Löket / furat:
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2910

Rigotech Prémium Pro Holden tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Holden motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Holden motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
125LE
140LE
+ 15 LE
NYOMATÉK
300Nm
330Nm
+ 30 Nm
 

Holden tuning – Stage1

Holden tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.7D 125 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Holden tuning Trax 1.7D chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Holden chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Holden Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Holden Trax 1.7D 125 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Ac Delco E87

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 1.7D 125 lóerős (300NM) motor


A kiválasztott Holden Trax 125 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Holden 1.7D 125 lóerős (300NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Trax 125 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


holden-trax-1-7d-125-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Holden Trax sztorik

Feltöltés alatt...