Kia Soul 1.6 CRDi 128 LE tuning

1.6 CRDi 128 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Kia » Soul » 2014 - 2015 » 1.6 CRDi (94 kW / 128 LE)

 

Kia Soul 1.6 CRDi 128 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Kia Soul – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

kia-soul-tuning-1-6-crdi-128-chiptuning
Kia Soul TUNING 1.6 CRDi 128 LE chiptuning

Gyártó: Kia
Modell: Soul
Kiadás: 2014 – 2015
Motor: 1.6 CRDi (94 kW / 128 LE)
Motorkód: D4FC
Lökettérfogat: 1582 ccm
Kompr.viszony: 17.30 : 1
Löket / furat: 77,2 X 84,5 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 3473

Rigotech Prémium Pro Kia tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Kia motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Kia motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
128LE
140LE
+ 12 LE
NYOMATÉK
260Nm
300Nm
+ 40 Nm
 

Kia tuning – Stage1

Kia tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.6 CRDi 128 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Kia tuning Soul 1.6 CRDi chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Kia chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Kia Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Kia Soul 1.6 CRDi 128 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch EDC17C08

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: Hyundai Motor Company (Hyundai, Kia) csoport 1.6 CRDi 128 lóerős (260NM) motor


A kiválasztott Kia Soul 128 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Kia 1.6 CRDi 128 lóerős (260NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Soul 128 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


kia-soul-1-6-crdi-128-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Kia Soul sztorik

Feltöltés alatt...