Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300 LE tuning

2.0 Si4 300 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Land Rover » Range Rover / Sport » 2012 - 2018 (L405) » 2.0 Si4 (221 kW / 300 LE)

 

Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Land Rover Range Rover / Sport – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

land-rover-range-rover-sport-tuning-2-0-si4-300-chiptuning
Land Rover Range Rover / Sport TUNING 2.0 Si4 300 LE chiptuning

Gyártó: Land Rover
Modell: Range Rover / Sport
Kiadás: 2012 – 2018 (L405)
Motor: 2.0 Si4 (221 kW / 300 LE)
Motorkód: PT204
Lökettérfogat: 1997 ccm
Kompr.viszony: 10.50 : 1
Löket / furat: 83,0 X 92,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 3639

Rigotech Prémium Pro Land Rover tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Land Rover motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Land Rover motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
300LE
320LE
+ 20 LE
NYOMATÉK
400Nm
440Nm
+ 40 Nm
 

Land Rover tuning – Stage1

Land Rover tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.0 Si4 300 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Land Rover tuning Range Rover / Sport 2.0 Si4 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Land Rover chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Land Rover Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Land Rover Range Rover / Sport 2.0 Si4 300 LE – többféle motorvezérlővel szerelték, típusát a helyszínen azonosítjuk.

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: Land Rover, Jaguar csoport 2.0 Si4 300 lóerős (400NM) motor


A kiválasztott Land Rover Range Rover / Sport 300 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Land Rover 2.0 Si4 300 lóerős (400NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Range Rover / Sport 300 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


land-rover-range-rover-sport-2-0-si4-300-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Land Rover Range Rover / Sport sztorik

Feltöltés alatt...