Mini Countryman 1.5T 102 LE tuning

1.5T 102 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Mini » Countryman » F60 - 2017 -> » 1.5T (75 kW / 102 LE)

 

Mini Countryman 1.5T 102 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Mini Countryman – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

mini-countryman-tuning-1-5t-102-chiptuning
Mini Countryman TUNING 1.5T 102 LE chiptuning

Gyártó: Mini
Modell: Countryman
Kiadás: F60 – 2017 ->
Motor: 1.5T (75 kW / 102 LE)
Motorkód: B38A14A
Lökettérfogat: 1499 ccm
Kompr.viszony: 11.00 : 1
Löket / furat: 82,0 X 94,6 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 4565

Rigotech Prémium Pro Mini tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Mini motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Mini motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
102LE
122LE
+ 20 LE
NYOMATÉK
180Nm
210Nm
+ 30 Nm
 

Mini tuning – Stage1

Mini tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.5T 102 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Mini tuning Countryman 1.5T chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Mini chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Mini Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Mini Countryman 1.5T 102 LE – kétféle motorvezérlővel szerelték. Mindkettőt biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni: Bosch MEVD17.2.3, Bosch MG1

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: BMW (BMW, Mini, Rolls Royce) csoport 1.5T 102 lóerős (180NM) motor


A kiválasztott Mini Countryman 102 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Mini 1.5T 102 lóerős (180NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Countryman 102 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


mini-countryman-1-5t-102-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Mini Countryman sztorik

Feltöltés alatt...