Mini Countryman 2.0SD 190 LE tuning

2.0SD 190 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Mini » Countryman » F60 - 2017 -> » 2.0SD (140 kW / 190 LE)

 

Mini Countryman 2.0SD 190 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Mini Countryman – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

mini-countryman-tuning-2-0sd-190-chiptuning
Mini Countryman TUNING 2.0SD 190 LE chiptuning

Gyártó: Mini
Modell: Countryman
Kiadás: F60 – 2017 ->
Motor: 2.0SD (140 kW / 190 LE)
Motorkód: B47D20A
Lökettérfogat: 1995 ccm
Kompr.viszony: 16.50 : 1
Löket / furat: 84,0 X 90,0 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 4564

Rigotech Prémium Pro Mini tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Mini motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Mini motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
190LE
205LE
+ 15 LE
NYOMATÉK
400Nm
440Nm
+ 40 Nm
 

Mini tuning – Stage1

Mini tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.0SD 190 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Mini tuning Countryman 2.0SD chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Mini chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Mini Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Mini Countryman 2.0SD 190 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch MD1

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: BMW (BMW, Mini, Rolls Royce) csoport 2.0SD 190 lóerős (400NM) motor


A kiválasztott Mini Countryman 190 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Mini 2.0SD 190 lóerős (400NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Countryman 190 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


mini-countryman-2-0sd-190-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Mini Countryman sztorik

Feltöltés alatt...