SsangYong Rexton 270 XDi 163 LE tuning

270 XDi 163 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » SsangYong » Rexton » -> 2016 » 270 XDi (120 kW / 163 LE)

 

SsangYong Rexton 270 XDi 163 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – SsangYong Rexton – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

ssangyong-rexton-tuning-270-xdi-163-chiptuning
SsangYong Rexton TUNING 270 XDi 163 LE chiptuning

Gyártó: SsangYong
Modell: Rexton
Kiadás: -> 2016
Motor: 270 XDi (120 kW / 163 LE)
Motorkód: OM662LA
Lökettérfogat: 2696 ccm
Kompr.viszony: 18.00 : 1
Löket / furat: 86,2 X 92,4 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 6584

Rigotech Prémium Pro SsangYong tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

SsangYong motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

SsangYong motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
163LE
185LE
+ 22 LE
NYOMATÉK
345Nm
395Nm
+ 50 Nm
 

SsangYong tuning – Stage1

SsangYong tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 270 XDi 163 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

SsangYong tuning Rexton 270 XDi chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden SsangYong chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy SsangYong Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – SsangYong Rexton 270 XDi 163 LE – kétféle motorvezérlővel szerelték. Mindkettőt biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni: Delphi DCM 3.7, Delphi DCM3.2

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 270 XDi 163 lóerős (345NM) motor


A kiválasztott SsangYong Rexton 163 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

SsangYong 270 XDi 163 lóerős (345NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Rexton 163 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


ssangyong-rexton-270-xdi-163-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!Még néhány további SsangYong Rexton teljesítménymérésünk

ssangyong-Rexton-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart


Legutóbbi SsangYong Rexton sztorik

Feltöltés alatt...