Subaru Liberty 2.0GT-S 295 LE tuning

2.0GT-S 295 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Subaru » Liberty » 2014 -> » 2.0GT-S (217 kW / 295 LE)

 

Subaru Liberty 2.0GT-S 295 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Subaru Liberty – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

subaru-liberty-tuning-2-0gt-s-295-chiptuning
Subaru Liberty TUNING 2.0GT-S 295 LE chiptuning

Gyártó: Subaru
Modell: Liberty
Kiadás: 2014 ->
Motor: 2.0GT-S (217 kW / 295 LE)
Motorkód: FA20
Lökettérfogat: 1998 ccm
Kompr.viszony: 10.60 : 1
Löket / furat: 86,0 X 94,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 6618

Rigotech Prémium Pro Subaru tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Subaru motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Subaru motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
295LE
325LE
+ 30 LE
NYOMATÉK
400Nm
440Nm
+ 40 Nm
 

Subaru tuning – Stage1

Subaru tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.0GT-S 295 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Subaru tuning Liberty 2.0GT-S chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Subaru chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Subaru Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Subaru Liberty 2.0GT-S 295 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Hitachi DEF003

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 2.0GT-S 295 lóerős (400NM) motor


A kiválasztott Subaru Liberty 295 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Subaru 2.0GT-S 295 lóerős (400NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Liberty 295 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


subaru-liberty-2-0gt-s-295-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Subaru Liberty sztorik

Feltöltés alatt...