Subaru Liberty 3.6VCT 260 LE tuning

3.6VCT 260 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Subaru » Liberty » 2014 -> » 3.6VCT (191 kW / 260 LE)

 

Subaru Liberty 3.6VCT 260 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Subaru Liberty – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

subaru-liberty-tuning-3-6vct-260-chiptuning
Subaru Liberty TUNING 3.6VCT 260 LE chiptuning

Gyártó: Subaru
Modell: Liberty
Kiadás: 2014 ->
Motor: 3.6VCT (191 kW / 260 LE)
Motorkód: EZ36D
Lökettérfogat: 3630 ccm
Kompr.viszony: 10.50 : 1
Löket / furat: 92,0 X 91,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 6619

Rigotech Prémium Pro Subaru tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Subaru motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Subaru motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
260LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
350Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Subaru tuning – Stage1

Subaru tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 3.6VCT 260 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Subaru tuning Liberty 3.6VCT chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Subaru chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Subaru Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Subaru Liberty 3.6VCT 260 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Denso SH7058 DM

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 3.6VCT 260 lóerős (350NM) motor


A kiválasztott Subaru Liberty 260 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Subaru 3.6VCT 260 lóerős (350NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Liberty 260 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


subaru-liberty-3-6vct-260-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Subaru Liberty sztorik

Feltöltés alatt...