Subaru XV 1.6i 114 LE tuning

1.6i 114 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Subaru » XV » 2017 -> » 1.6i (84 kW / 114 LE)

 

Subaru XV 1.6i 114 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Subaru XV – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

subaru-xv-tuning-1-6i-114-chiptuning
Subaru XV TUNING 1.6i 114 LE chiptuning

Gyártó: Subaru
Modell: XV
Kiadás: 2017 ->
Motor: 1.6i (84 kW / 114 LE)
Motorkód: FB16
Lökettérfogat: 1600 ccm
Kompr.viszony: 11.00 : 1
Löket / furat: 78,8 X 82,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 6629

Rigotech Prémium Pro Subaru tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Subaru motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Subaru motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
114LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
150Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Subaru tuning – Stage1

Subaru tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.6i 114 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Subaru tuning XV 1.6i chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Subaru chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Subaru Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Subaru XV 1.6i 114 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Denso DZ

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 1.6i 114 lóerős (150NM) motor


A kiválasztott Subaru XV 114 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Subaru 1.6i 114 lóerős (150NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott XV 114 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


subaru-xv-1-6i-114-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Subaru XV sztorik

Feltöltés alatt...