Vauxhall Insignia 1.6T 180 LE tuning

1.6T 180 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Vauxhall » Insignia » 2008 - 2013 » 1.6T (132 kW / 180 LE)

 

Vauxhall Insignia 1.6T 180 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Vauxhall Insignia – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

vauxhall-insignia-tuning-1-6t-180-chiptuning
Vauxhall Insignia TUNING 1.6T 180 LE chiptuning

Gyártó: Vauxhall
Modell: Insignia
Kiadás: 2008 – 2013
Motor: 1.6T (132 kW / 180 LE)
Motorkód: A16LET
Lökettérfogat: 1598 ccm
Kompr.viszony: 10.50 : 1
Löket / furat: 79,0 X 81,5 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 6808

Rigotech Prémium Pro Vauxhall tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Vauxhall motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Vauxhall motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
180LE
205LE
+ 25 LE
NYOMATÉK
230Nm
260Nm
+ 30 Nm
 

Vauxhall tuning – Stage1

Vauxhall tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.6T 180 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Vauxhall tuning Insignia 1.6T chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Vauxhall chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Vauxhall Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Vauxhall Insignia 1.6T 180 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch ME7.6.4

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 1.6T 180 lóerős (230NM) motor


A kiválasztott Vauxhall Insignia 180 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Vauxhall 1.6T 180 lóerős (230NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Insignia 180 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


vauxhall-insignia-1-6t-180-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Vauxhall Insignia sztorik

Feltöltés alatt...