Válasz a kérdéseidre - Rigotech ügyfélszolgálat és tudásbázis

Kapcsold be a hangot! ● Ügyfélszolgálat: 30 / 227 12 27

 

Rigotech Partner hálózat

Ha haladsz a korral, keresed az új irányokat, hogy ügyfeleidnek a legjobbat adhasd, bővítsd a szervized tevékenységét Rigotech szolgáltatásokkal, legyél Rigotech partner!

Együttműködésünkben biztonságos és meggyőző beállításokkal segítheted ügyfeleid, ha az autójuk menettulajdonságain és fogyasztásán akarnak javítani.
Lehetőséged lesz a beérkező autó beállításainak vizsgálatára, korrekciójára és haladó diagnosztikai módszereinkkel akkor is tovább tudsz lépni, ha az autónak szoftveres problémája van, vagy frissítésre szorul.

A beállítások vizsgálata és módosítása nálunk történik, így ezt nem kell megtanulnod. A beállítások le és feltöltése egyszerű, képzést biztosítunk.

A Rigotech partnerség feltétele, hogy autós területen működő műhely vagy szolgáltató legyél, már meglévő elégedett ügyfélkörrel. Rendelkezned kell legalább alap szintű diagnosztikai műszerrel és diagnosztikai rutinnal valamint olyan megjelenéssel és körülményekkel, hogy nyugodt szívvel küldhessük hozzád ügyfeleinket.

Az ország jelentős része már lefedett, ezért első lépésként egy alapegyeztetés szükséges a céges adataiddal, bemutatkozásoddal, céljaiddal, kérdéseiddel. Ez alapján látjuk, lehetséges-e az együttműködés az adott területen.

Az adatlapot ITT találod,  ezen keresztül vesszük fel a kapcsolatot.

Ha független tuningcéged van, nézz szét az Alintech képviseletünk oldalán. Akár a szekszárdi raktárról azonnal, vagy 1 munkanapon belül nálad lehet a Kess, Ktag, ECM Titanium vagy más Alientech által fejlesztett chptuning interfész, szoftver.

Chiptuning árajánlat és infó az autódról 5 perc alatt

 • Gyári, lebutított középszerűből
 • erős, dinamikus, megbízható
 • vezethetőbb, szerethetőbb autót
 • Rigotech beállítással!

Már kaptam ajánlatot, tetszik és időpontot kérek!

 • foglalj időpontot
 • nézzük át együtt az autód
 • beszéljük meg, mit szeretnél
 • próbáld ki a Rigotech beállításod
 • elégedetten préselődj az ülésbe
 • spórolj a költségeiden
 • mutasd meg a barátaidnak!
facebook-rigotech-chiptuning
chiptunig-referencia

Referenciákért kattints:

Legutóbbi szakcikkeink:

Tuningvédet Skoda Fabia RS 1.9 PD – halottébresztés

Skoda Fabia RS 1.9PD - újratuning és halottébresztés Úgy látszik a nagy külföldi tuningcég sem midig garancia a minőségi munkára... - ezen meglepődtem Egy tanulságos esetet szeretnék megosztani veletek nem megfelelő chiptuning várható következményeiről, hogy semmiképp...

Mit utál a magyar a chiptuningban? – a felmérés eredménye

Chiptuning ügyek... Megkérdeztük - elmondtátok Köszönjük a segítséged és válaszaid! Nem vagyok gondolatolvasó.Ezért csináltam egy kérdőívet, ahol a chiptuning témájába vágó kérdéseket tettem fel. Az egyik kérdés az volt, hogy "mit szeretsz az autózásban,...

Chiptuning és a kettőstömegű lendkerék

Chiptuning és a kettőstömegű lendkerék Chiptuning esetén nő vagy csökken a kettőstömegű lendkerék élettartama, ill. hogyan segíthet egy jó Rigotech Ppro beállítás Neked? "Tisztelt Rigotech! Köszönöm a gyors választ az ajánlatkérésemre. Sok referenciát láttam önöktől...

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013

 

Cégadatok

Cégnév: Rigotech Bt.
Alapítva: 2001
Cégj.szám: 17 06 005140
Adószám: 21062393-1-17
Ügyvezető: Tóth Richárd
Cím: 7100 Szekszárd, Tartsay V.u.38 (McDonalds mellett)
Ügyfélszolgálat: 06 30 227 12 27

 

Nyitvatartás

(Érkezés kizárólag egyeztetett időpontra!)

Hétfő 10:00-18:00
Kedd-péntek 08:00-18:00
Szombat 10:00-16:00
Vasárnap zárva