Válasz a kérdéseidre - Rigotech ügyfélszolgálat és tudásbázis

Kapcsold be a hangot! ● Ügyfélszolgálat: 30 / 227 12 27

 

Rigotech Partner hálózat

Ha haladsz a korral, keresed az új irányokat, hogy ügyfeleidnek a legjobbat adhasd, bővítsd a szervized tevékenységét Rigotech szolgáltatásokkal, legyél Rigotech partner!

Együttműködésünkben biztonságos és meggyőző beállításokkal segítheted ügyfeleid, ha az autójuk menettulajdonságain és fogyasztásán akarnak javítani.
Lehetőséged lesz a beérkező autó beállításainak vizsgálatára, korrekciójára és haladó diagnosztikai módszereinkkel akkor is tovább tudsz lépni, ha az autónak szoftveres problémája van, vagy frissítésre szorul.

A beállítások vizsgálata és módosítása nálunk történik, így ezt nem kell megtanulnod. A beállítások le és feltöltése egyszerű, képzést biztosítunk.

A Rigotech partnerség feltétele, hogy autós területen működő műhely vagy szolgáltató legyél, már meglévő elégedett ügyfélkörrel. Rendelkezned kell legalább alap szintű diagnosztikai műszerrel és diagnosztikai rutinnal valamint olyan megjelenéssel és körülményekkel, hogy nyugodt szívvel küldhessük hozzád ügyfeleinket.

Az ország jelentős része már lefedett, ezért első lépésként egy alapegyeztetés szükséges a céges adataiddal, bemutatkozásoddal, céljaiddal, kérdéseiddel. Ez alapján látjuk, lehetséges-e az együttműködés az adott területen.

Az adatlapot ITT találod,  ezen keresztül vesszük fel a kapcsolatot.

Ha független tuningcéged van, nézz szét az Alintech képviseletünk oldalán. Akár a szekszárdi raktárról azonnal, vagy 1 munkanapon belül nálad lehet a Kess, Ktag, ECM Titanium vagy más Alientech által fejlesztett chptuning interfész, szoftver.